Salma Hayek, plină de recunoștință în ziua în care a împlinit 57 de ani: ”Mă bucur că trăiesc”

5 septembrie, 2023

Recunoștința este o formă superioară de înțelepciune. Iar Salma Hayek pare că știe foarte bine asta, ba chiar este unul dintre secretele sale pentru o viață frumoasă și armonioasă.

Salma Hayek vertical jpg

Când o privim, ne e greu să credem că Salma Hayek tocmai a împlinit 57 de ani. Însă este foarte real. Cu un corp de femeie de 30 de ani, talentata actriță își trăiește viața în cel mai frumos mod, 70% din timp în costum de baie. Frumoasa latino se încarcă zilnic cu mare, soare și energie binefăcătoare.

Anul trecut a ocupat, fără îndoială, un loc special în viața Salmei Hayek. Până acum, i-a adus oportunități fantastice, proiecte viitoare interesante și câteva succese mari. Mai important, este un an în care ea și-a găsit o împlinire personală și profundă. O călătorie pe care a pornit-o alături de familia ei, mână în mână cu iubitul ei François-Henri Pinault și cu fiica lor Valentina Paloma. În timp ce și-a sărbătorit 57 de ani de naștere sâmbătă, 2 septembrie, radianta actriță mexicană nu s-a putut abține să nu debordeze de recunoștință.

Actrița din Frida a folosit rețelele de socializare pentru a-și exprima recunoștința pentru tot ceea ce i-a oferit viața, de la toți cei dragi și munca ei până la tot ceea ce iubește și trăiește. Ea a împărtășit aceste sentimente împreună cu un set de fotografii, în care arăta uimitor într-un bikini roșu de croșetat, în timp ce se bucura de o zi la plajă, ca parte a celebrării zilei sale de naștere.

Cu dansul în sânge de mică, Salma Hayek este o încântare pe marile ecrane și în afara lor. Pe contul său de socializare, a postat un mesaj emoționant: ”Sunt atât de fericită că sunt în viață și sunt atât de profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!! Familia mea iubită, prietenii mei prețioși, sănătatea mea, munca mea care mă face să merg mai departe, echipa mea care dă putere, relația mea cu animalele și natura și dragostea tuturor fanilor mei loiali. La mulți ani mie!!! 🎉”, a scris frumoasa latina.

Apoi, tot pe Instagram a mai postat ceva interesant. Un dans al fluturilor, cu un mesaj relevant, de care ar fi bine să ținem cu toții cont: ”Viața e alcătuită din începuturi și sfârșituri. De aceea, este ok să simțim uneori fluturi. Chiar dacă o parte din noi pleacă!”.

 Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg