Salma Hayek și Francois-Henri Pinault, soțul său, curăță oceanul de gunoaie în vacanță

30 martie, 2023

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault, soțul său, nu uită de susținerea mediului nici când sunt în vacanță. De fapt, mai ales când sunt în vacanță.

Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg

Exact acestea sunt momentele în care natura poate fi observată. Iar actrița profită de celebritatea sa, pentru a atrage atenția oamenilor.

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault, soțul său, își petrec vacanța în Iordania și și-au răsfățat urmăritorii cu imagini de vis, dar și cu un material video în care arătau că pe fundul oceanului există multe gunoaie în legătură cu care au decis să ia atitudine și să le strângă.

În filmare, îi vedem pe amândoi echipați cu costumele de scuba diving. Ne oferă imagini splendide deasupra recifelor de corali, uimitori. Însă în lumea subacvatică, nu este totul roz. Iar Salma Hayek și Francois-Henri Pinault au avut ce strânge. Îi vedem în timp ce colectează bucăți de metal, pungi și gunoaie de pe fundul oceanului.

”Avem aceeași apă cu toții. Dacă e gunoi aici, este tot al nostru. E timpul să împărțim responsabilitatea, ca să avem un viitor cu oceane curate și corali curați și sănătoși. Apa curată este vitală supraviețuirii speciei”, a transmis actrița în descrierea filmării subacvatice.

Fanii vedetei s-au grăbit să-i laude inițiativa și i-au mulțumit pentru demersul de conștientizare a pericolului gunoaielor din apele lumii. Oamenii se îndeamnă în online să facă mai multe pentru sănătatea oceanelor, cu toate acestea, cantitățile de gunoaie sunt îngrijorătoare.

Mai mult, unii oameni din comunitatea Salmei au rugat-o să tragă un semnal de alarmă și pentru Mexic, să evidențieze programele destinate salvării mediului ce au fost deja inițiate.

Salma Hayek a avut nevoie de o perioadă de respiro, după o lună extrem de încărcată. Diva brunetă a participat la Săptămâna Modei de la Paris, dar și la festivitatea grandioasă a Premiilor Oscar, unde a mers împreună cu fiica Valentina, o superbitate de adolescentă. Amândouă au fost ravisante în roșu, semn că tânăra îi calcă pe urme celebrei sale mame.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg