Salma Hayek și Penélope Cruz au dezvăluit cum le-a sudat Beyoncé prietenia: ”Cât am așteptat-o!”

8 aprilie, 2024

Salma Hayek și Penélope Cruz sunt mari fani ai noului album al lui Beyoncé, „Cowboy Carter”. Cele două dive sunt de părere că albumul lui Beyoncé le descrie prietenia fabuloasă.

FotoJetBeyonce jpg

Într-o nouă postare pe Instagram, Salma Hayek a dezvăluit că ea și prietena ei apropiată,  Penélope Cruz, așteptau de ani de zile, fără să vrea, albumul country al celebrei Beyoncé, dezvăluind și dovezi în acest sens.

Salma Hayek a distribuit postarea pe Instagram, împărtășind diferite fotografii cu ea alături de Cruz. O vedem purtând o pălărie de cowboy, niște ochelari de soare și un tricou alb pe care scrie „Kntry radio Texas”. Iar în ultimele două fotografii ale postării apare cu Cruz pe platoul de filmare al „Bandidas”, un film în care cele două au rolul de haiduci veritabili în Mexicul secolului al XIX-lea.

Fotografiile sunt amuzante, iar cele două prietene se distrează de minune împreună. Cântecele lui Beyoncé le-au consolidat momentele adorabile.

„Dragă Beyoncé, eu Penélope așteptăm acest album de 20 DE ANI! În sfârșit a apărut, pot spune că a meritat așteptarea”, a notat actrița în dreptul postării.

Între cele două frumoase dive există o prietenie îndelungată și solidă.

Pe Cruz și Hayek le leagă o prietenie de peste 30 de ani! Nu de puține ori, au vorbit despre legătura lor deosebită: „Eram aici de două luni și nu cunoșteam pe nimeni”, a mărturisit Penélope Cruz într-o ediție a emisiunii The Ellen DeGeneres Show, când a fost invitată. „Și [Salma] m-a luat la ea acasă, mi-a spus: „Nu te duci la hotel. Vii la mine acasă pentru că este greu la început și te vei simți foarte singură.””

Într-un interviu pentru Vogue, în 2011, Salma Hayek a dezvăluit că a fost incredibil de fericită pentru succesul dobândit de Cruz în viața și cariera sa. „Este grozav să vezi pe cineva care merită cu adevărată că obține ce și-a propus”, a spus Hayek. "Este magic. Asta îți dă speranță."

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg