Sam Asghari a început să se deghizeze! Nu mai suportă paparazzi după anunțul divorțului de Britney Spears

22 august, 2023

Sam Asghari le-a cerut recent fanilor să îl ajute să își aleagă o deghizare, arătându-le fotografii cu el purtând diferite peruci pentru a se ascunde de paparazzi. De curând s-a aflat că a depus cererea de divorț de Britney Spears!

Sam Asghari jpg

Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, a postat de curând pe Instagram Story trei selfie-uri alăturate, purtând trei peruci, numărând fiecare look în timp ce își ruga urmăritorii: „Ajutați-mă să aleg deghizarea de paparazzi 🤔".

În prima fotografie, Sam Asghari purta o perucă gri, cu o mustață și ochelari. În al doilea selfie apare cu o perucă scurtă, cu părul creț de culoare maro și ochelari de soare de aviator colorați, în timp ce o ultimă fotografie îl arată pe Asghari purtând o perucă scurtă de culoare maro cu breton, notează People

De curând, Sam Asghari a depus cererea de divorț de Britney Spears, 41 de ani, după o relație de șase ani. Despărțirea celor doi vine după ce s-au căsătorit în iunie 2022.

Sam Asghari, declarații despre divorțul de Britney Spears

Sam Asghari a vorbit despre despărțirea de Britney Spears tot pe Instagram. „DUPĂ 6 ANI DE IUBIRE ȘI DE COMPROMIS unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să ne încheiem călătoria împreună", a scris el.

„NE VOM PĂSTRA DRAGOSTEA ȘI RESPECTUL PE CARE NI LE PURTĂM UNUL ALTUIA ȘI ÎI DORESC TOT CE E MAI BUN ÎNTOTDEAUNA". "S---- HAPPENS", a adăugat Asghari, care s-a întâlnit pentru prima dată cu Spears pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa "Slumber Party", în 2016.

Și Britney Spears a făcut declarații cu privire la despărțire într-o postare pe Instagram. „După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună... 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar... nu sunt aici să explic de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!!", a scris ea în mediul online.

„Dar, nu am mai putut suporta durerea sincer !!!! Într-un fel de mod telepatic am primit atât de multe mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc !!!", a continuat cântăreața.

„Am jucat tare mult și Instagramul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta !!!! Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu știu din ce motiv a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile !!!".

Britney Spears a adăugat în încheiere că va rămâne cât de puternică poate și că va face tot ce poate. „Și de fapt mă descurc al naibii de bine !!! Oricum, să aveți o zi bună și nu uitați să zâmbiți !!!".

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg