Samantha Jones revine în continuarea ”Sex and the city”. Fanii i-au dus dorul lui Kim Cattrall

2 iunie, 2023

Șoc, șoc, șoc! Revenire spectaculoasă în lumea ”Sex and the city”, denumită acum ”Just like that”, pentru corectitudine politică și evitarea cuvântului sex, adesea penalizat în spațiul virtual.

Kim Cattrall, Getty (2) jpg

Spectaculoasa, mirobolanta Samantha Jones, reîntregește universul ”Sex and the city”, chiar dacă pentru o scurtă perioadă. Serialul ”Just like that” a debutat cu lipsa unuia dintre personajele cheie, însă actrița Kim Cattrall pare a fi ajuns la o înțelegere cu producătorii show-ului și colegele sale de platou. Ne place sau nu, Samantha Jones este de neînlocuit.

Kim Cattrall, Getty jpg

Emblematicul personaj trebuia să aibă parte de o încheiere, căci altfel fanii serialului ar fi rămas debusolați. Multe schimbări au avut loc și două decese importante, ale unor personaje cheie: Big, doar în film, și Stanford, în viața reală. Actorul Willie Garson, cel care i-a dat viață unuia dintre cele mai simpatice și iubite în serialul „Totul despre sex”, a murit de cancer pancreatic, în 2021.

Pe lângă lipsa acestor două personaje importante din serial, Samantha Jones, jucată magistral de Kim Cattrall, a dezechilibrat echipa teoretic invincibilă a celor patru prietene. Pe fondul neînțelegerilor cu interpreta principală, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall n-a mai acceptat o colaborare în serialul care i-a adus faima. Până acum însă!

Vara aceasta ”Just like that” revine cu sezonul final, 2.

Știrea este prezentată în exclusivitate de Variety: Samantha Jones revine în serial, spre deliciul fanilor.

Din păcate totuși, potrivit sursei citate, Kim Cattrall va apărea într-o singură scenă. Se pare că actrița nu s-a întâlnit cu colegele, ci și-a filmat separat apariția în serial. Este vorba de o discuție telefonică între personajele Carrie și Samantha, ocazie cu care fanii o vor revedea pe îndrăgita Kim Cattrall.

Telespectatorilor li se oferă astfel speranța că cele două prietene înstrăinate se vor împăca. Și cam cu atât rămânem, căci în viața reală pare exclus ca Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall să se mai înțeleagă vreodată.

Orgoliile mult prea puternice ale celor două vedete nu le permit asta. S-au distanțat deja de ani de zile și evită să discute public subiectul.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg