Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale: ”Nu-mi poţi spune să tac”

16 mai, 2018
samantha markle jpg jpeg

Cu doar trei zile înainte de nunta regală, familia înstrăinată a lui Meghan Markle se răzvrăteşte şi porneşte un război media defăimător la adresa logodnicei Prinţului Harry. Mai nou, sora acesteia, Samantha, a răbufnit după ce i s-a spus că Meghan şi-ar dori să înceteze cu declaraţiile publice.

Samantha Markle, furioasă că Meghan încearcă să-i închidă gura

Samantha revine în atenţia presei cu un video în care poate fi auzită denigrând-o pe Meghan Markle, sora sa vitregă. Aceasta a răbufnit atunci când i s-a spus că logodnica Prinţului Harry îşi doreşte ca declaraţiile publice despre viaţa ei ori a tatălui ei trebuie să înceteze. Samantha s-a arătat deranjată de interdicţia lui Meghan de a vorbi despre Thomas Markle Senior, menţionând că ea e un ”cetăţean al lumii libere” şi poate vorbi despre orice în spaţiul public, indiferent dacă lui Meghan îi place sau nu.

Mamă a trei copii, Samantha susţine cu tărie că are tot dreptul de a vorbi despre tatăl lor sau despre viaţa ei. ”Dacă e vorba despre viaţa mea ori a tatălui meu, pot s-o fac, e ceva ce în ţara asta (n.r. America) se numeşte ”libertatea de a vorbi”. Ea nu are ce să facă în această privinţă. Şi nu are cum să-mi spună să nu-mi mai expun viaţa ori să nu mai vorbesc despre viaţa tatălui meu, atâta vreme cât este în propria-mi apărare. Aici nu e Marea Britanie. Eu sunt cetăţean al Statelor Unite ale Americii şi pot să fac orice. Îşi depăşeşte atribuţiile spunându-mi mie ce pot să spun şi ce nu. Eu nu vorbesc despre ea, ci despre mine ori tatăl meu, pe care ea trebuie să înveţe să-l respecte”, le-a spus Samantha celor de la TMZ.

Piers Morgan a acuzat-o pe Samantha de intenţii rele

Recent, prezentatorul de televiziune Piers Morgan a descris-o pe Samantha Markle ca fiind un ”vultur” care se năpusteşte asupra lui Meghan, deşi cele două nu au mai avut o relaţie şi nu şi-au mai vorbit de mai bine de cinci ani. Jurnalistul susţine că Samantha încearcă să se folosească de legăturile cu Meghan Markle pentru a obţine foloase materiale.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg