Sanda Ladoşi, audiată de DIICOT într-un scandal de fraudă

28 noiembrie, 2017
Sanda Ladosi si Stefan Tache jpeg

Deşi părea că problemele au încetat pentru soţul ei, Ştefan Tache, iată că procurorii au redeschis dosarul de fraudă în care a fost anchetat în 2013.

image

Cântăreaţa Sanda Ladoşi este implicată, fără voia ei, în scandalul de fraudă al soţului său, afaceristul Ştefan Tache, care în urmă cu patru ani a fost arestat şi acuzat că ar fi creierul unei reţele de evazionişti, fapt pentru care a petrecut trei luni după gratii.

În această dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi poliţiştii au descins din nou la domiciliul acestora, în cadrul unei acţiuni ce a întrunit 56 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Călăraşi, Dâmboviţa şi Teleorman, la locuinţele membrilor unui grup infracţional care ar fi produs o evaziune fiscală de aproximativ patru milioane de euro prin neplata TVA, în urma unor circuite financiare fictive derulate prin 18 firme.

Citeşte şi:

Sanda Ladoşi, siluetă de vis la 47 de ani FOTO

Sanda Ladoşi face Sărbătorile fără soţul ei

Potrivit Mediafax.ro, anchetatorii au găsit la percheziţii mărfuri tranzacţionate ilegal, nouă puşti de vânătoare şi trei pistoale cu aer comprimat. Unele bunuri care aparţin suspecţilor şi părţilor responsabile civilmente au fost puse sub sechestru asigurător.

În acest dosar, procurorii DIICOT - Structura Centrală cercetează 11 persoane suspectate că au constituit în Bucureşti un grup de criminalitate organizată care, prin circuite financiare fictive derulate prin mai multe firme, a făcut achiziţii intracomunitare de materiale de construcţii, prejudiciul ridicându-se la un milion de euro.

Astfel, Sanda Ladoşi a ajuns şi ea în faţa procurorilor pentru a fi audiată alături de soţul său în dosarul de fraudă.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg