Sandra Bullock e femeia anului 2010

17 decembrie, 2010
sbullockexcl072710 02 jpeg

Potrivit unui clasament realizat de revista americană „People“, actriţa se află în topul celor mai mediatizate 25 de vedete de peste Ocean de anul acesta. Pe tot parcursul lui 2010, Sandra Bullock (46) s-a aflat în vizorul presei

Potrivit unui clasament realizat de revista americană „People“, actriţa se află în topul celor mai mediatizate 25 de vedete de peste Ocean de anul acesta.

Pe tot parcursul lui 2010, Sandra Bullock (46) s-a aflat în vizorul presei, fie pentru calităţile actoriceşti deosebite, care i-au adus un premiu Oscar, fie din cauza divorţului de Jesse James ori a deciziei de a adopta un bebeluş de culoare.

„În viaţă se întâmplă şi lucruri rele, dar ea ştie cum să se bucure şi de cele bune. Micuţul Louis este cel mai bun exemplu“, a declarat o sursă pentru revista „People“. Potrivit aceleiaşi surse, Sandra Bullock nu intenţionează deocamdată să adopte un alt copil şi, în ciuda declaraţiei ei de acum câteva luni conform căreia nu-şi mai doreşte să lucreze în showbiz, acum, când lucurile s-au mai liniştit în viaţa ei, actriţa se gândeşte deja la următorul ei proiect cinematografic.

image

Din acelaşi clasament mai fac parte Michelle şi Barack Obama, Angelina Jolie şi Brad Pitt, Michael Douglas, prinţul William şi Kate Middleton, Elin Nordegren (fosta soţie a jucătorului de golf Tiger Woods), Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin (politician american şi fosta guvernatoare a statului Alaska), Bret Michaels (solistul trupei Poison), Julian Assange (fondatorul WikiLeaks), Ricky Martin, Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook), Kim Kardashian, dar şi minerii chilieni care au supravieţuit mai mult de două luni în subteran, după ce au rămas blocaţi la peste 600 de metri adâncime în urma unei surpări.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg