Sandra Bullock, îngenuncheată de durere. Iubitul său a murit la doar 57 de ani!

8 august, 2023

Partenerul de opt ani al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani, după o luptă de trei ani cu o boală gravă, a declarat familia sa pe 7 august 2023.

Exclusive    Premium: Sandra Bullock & Bryan Randall Out Shopping In Wyoming ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT   CALL FOR PRICING*** jpeg

Iubitul de opt ani al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit.

Bryan a murit în urma unei lupte de trei ani cu boala neurologică scleroza laterală amiotrofică (SLA), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig, a declarat familia sa pentru People. Avea 57 de ani.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că pe 5 august, Bryan Randall a murit în mod pașnic, după o luptă de trei ani cu SLA”, au spus aceștia într-un comunicat. „Bryan a ales de la început să-și țină boala sub discreție, iar cei dintre noi care au avut grijă de el au făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea.”

Declarația lor a continuat: „Suntem extrem de recunoscători cadrelor medicale neobosite, care l-au sprijinit pe parcursul acestei boli împreună cu noi și asistentelor uimitoare care ne-au devenit colege de cameră, sacrificându-și adesea timpul cu propriile lor familii, pentru a fi alături de noi”.

Familia sa a cerut intimitate, ca să poată jeli în liniște. Și ca să aibă timp să-și ia adio de la omul care a fost Bryan Randall.

Sandra Bullock Bryan Randall Profimedia jpg

Sandra Bullock, acum în vârstă de 59 de ani, s-a cuplat cu Bryan în 2015, la scurt timp după ce l-a angajat să fotografieze petrecerea de cinci ani a fiului ei Louis. Până în anul următor, o sursă a declarat pentru E! că Bryan s-a „mutat oficial” cu vedeta Miss Congeniality, după ce aceasta a adoptat al doilea copil, pe fiica Laila.

”La începutul relației noastre, l-am întrebat dacă își amintea petrecerea la care venise pentru a-mi fotografia copilul”, și-a amintit Sandra că i-a spus lui Bryan, în timpul unei apariții în 2021 la Red Table Talk.

Actrița a explicat că bărbatul a fost expus public doar după ce a devenit iubitul ei.

Descriindu-și partenerul atunci ca un bărbat „foarte răbdător” și „aproape un sfânt”, Sandra a spus că Bryan „a evoluat la un nivel care nici nu este uman” și a devenit rapid o figură parentală pentru Louis, 13 ani, și Laila, 11 ani.

Actrița va avea nevoie acum de o forță colosală pentru a depăși această grea pierdere.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg