Sandra Bullock îşi anunţă retragerea. Ce suferinţă o obligă să renunţe la marele ecran?

24 iunie, 2022

Actriţa şi-a declarat intenţia de-a ieşi din lumina reflectoarelor, pentru că „nu este capabilă” să ia decizii sănătoase.

1 sandra bullock jpg jpeg

Sandra Bullock şi-a alertat fanii odată cu declaraţiile sale privind retragerea precipitată din cinematografie. În vârstă de 57 de ani, actriţa, care urmează să joace în viitorul thriller de acțiune "Bullet Train", alături de Brad Pitt, a recunoscut că, deși este extrem de recunoscătoare pentru succesul ei, a tot făcut sacrificii și că, dacă va continua să lucreze „la turaţie maximă”, așa cum a făcut până acum, viaţa ei personală şi integritatea ei vor avea de suferit.

Practic, actriţa hollywoodiană ne anunţă că vrea să se dea cu un pas în spate şi să ia o pauză de filmări, acuzând un "burnout sever".

Nu e prima oară când Sandra Bullock aduce în discuţie o posibilă retragere, în martie ea spunând că-şi doreşte să petreacă mai mult timp cu copiii săi: „Acolo voi fi pentru o vreme”.

Vorbind despre sănătatea ei, Bullock a spus că: „Nu vreau să fiu dator cu programul nimănui, în afară de al meu. Sunt atât de burnout. Sunt atât de obosită și nu sunt atât de capabilă să iau decizii sănătoase, inteligente, și știu asta. Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și, din punctul ăsta de vedere, am fost o norocoasă. Dar, în acelaşi timp, mi-am dat seama că poate deveni cârja mea. A fost ca și cum ai deschide un frigider tot timpul și ai căuta ceva care nu a fost niciodată în frigider.”

4 sandra bullock shutterstock 88893691 jpg jpeg

În ceea ce privește succesul ei, actriţa spune că a trebuit să poarte o conversație cu ea însăși, amintindu-și să nu lase munca să o valideze: „Mi-am spus: „Încetează să cauți răspunsul aici, pentru că nu există aici. Îl ai deja; reperează-l, află-l și fii bine şi fără ca munca să te valideze”.

Termenul „burnout” a fost inventat pentru prima dată în anii 1970 și a fost folosit pentru a descrie consecințele stresului sever în diferite profesii. În general, sindromul de burnout apare la profesiile aflate în slujba oamenilor, cum ar fi doctorii și asistentele, care se sacrifică pentru alții și ajung să se simtă epuizați și incapabili să facă față programului impus.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG