Sandra Bullock, pregătită să-şi refacă viaţa!

20 septembrie, 2015
Celebrity Sightings At The 70th Venice International Film Festival jpeg

Există dragoste după divorţ. Chiar dacă rănile se închid mai greu şi chiar dacă aşteptarea părea să fie nesfârşit de lungă.

image

Perioada de convalescenţă s-a încheiat oficial pentru Sandra Bullock (51), care, după furtu­nosul divorţ de infidelul Jesse James, din ia­nuarie 2010 (chiar după ce actriţa triumfase la Oscaruri cu The Blind Side), părea că s-a resemnat să rămână cu inima frântă. Timp de un an nici nu a zâmbit decât în prezenţa fiului ei adoptiv, Louis, a cărui mamă a devenit, culmea!, la scurt timp după anunţul divorţului, în aprilie 2010. De alt-fel, el a reprezentat o adevărată ancoră în viaţa ei, de cinci ani încoace, şi singurul „bărbat“ căruia avea să-i dedice tot timpul ei preţios, neavând ochi pentru altcineva. Desigur, paparazzi au mai surprins-o în ipostaze relaxate alături de Jon Hamm ori Chris Evans, dar chiar dacă n-au fost doar zvonuri, relaţiile cu ei au rămas la stadiul de flirt.

image

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Bryan Randall (49), care apare alături de Sandra tot mai des şi care a în­soţit-o, pe 5 august, la nunta bunilor ei prieteni, actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux. Ba, în ultimele câteva luni, Sandra i-a testat cam toate calităţile, mai ales cele de părinte (Bryan are o fiică adolescentă, Skylar), şi l-a pre­zentat prietenilor săi la petrecerea pe care a organizat-o, pe 4 iulie, la reşedinţa sa din Austin, Texas. Iar după cina la care au fost surprinşi tête-à-tête, în restaurantul Craig din West Hollywood, a devenit clar că între ei s-a legat mai mult decât o idilă de-o vară.

image

Dar ce ştim despre acest Bryan Randall? Ei bine, s-a năs­cut în oraşul Portland şi, după două decenii de carieră în modelling, când a fost vedeta multor numere Harper’s Ba­zaar şi imaginea brandurilor Hugo Boss şi Saint Laurent, acum lucrează ca fotograf de lifestyle în Los Angeles. Iar apropiaţii îl descriu ca fiind o persoană foarte agreabilă: „Când intră într-o încăpere, îi binedispune pe toţi. E un tip cu adevărat prietenos“. Totuşi, o sursă i-a demontat tot acest portret de băiat bun în Daily Mail, povestind că, până acum zece ani, era un drogat notoriu şi că, cel mai probabil, era îmbibat cu LSD când a conceput-o pe fiica sa. De altfel, el a intrat la dezintoxicare în perioada în care logodnica lui, Janine Staten, era însărcinată. Dar nici după ce-a ieşit de-acolo n-a fost un tată bun, uitând adesea să plătească pensia alimentară şi având o relaţie tensionată cu Skylar, mai ales după ce mama ei a murit în urma unei suprado­ze de heroină. Cert e că, de zece ani încoace, Randall s-a ţinut departe de probleme şi de droguri, după cum confir­mă fratele lui, tot în Daily Mail. Numai că nu putem să nu remarcăm apetenţa Sandrei pentru bad boys. Rămâne de văzut dacă Randall este cel care-i poate reda încrederea în căsătorie şi alături de care poate forma o familie adevăra­tă, aşa cum îşi doreşte.

image

Sursa foto: hepta, guliver/getty images, facebookRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg