Sandra Bullock, speriată de mariaj după ce a fost înşelată. Ce spune actriţa despre relaţia cu Bryan Randall

3 decembrie, 2021
8 bul8 jpg jpeg

Sandra Bullock este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum„The Proposal”, unde a jucat alături de Ryan Reynolds şi cel mai recent, „The Unforgivable”.

Căsătorită şi divorţată, actriţa are astăzi o viziune complet diferită asupra mariajului. Ea a vorbit despre asta în timpul apariţiei la Red Table Talk  cu gazdele Jada Pinkett Smith, Willow Smith şi Adrienne Banfield-Norris.

Bullock şi Bryan Randall sunt împreună de şase ani şi, spre dezamăgirea fanilor, nu s-au căsătorit până acum. Vedeta recunoaşte că atunci când l-a cunoscut pe Randall şi-a găsit dragostea vieţii. Actriţa are însă convingerea că nu trebuie să se căsătorească cu partenerul ei pentru a-i rămâne devotată. 

 „Nu vreau să spun să faceţi ca mine, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat”.

Ea a spus că nu trebuie să i se spună să fie acolo atunci când iubitul ei trece prin momente grele.  "Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă în cele mai grele vremuri. Nu trebuie să mi se spună să înfrunt o furtună cu un om bun", a precizat ea “Cel mai important lucru într-un mariaj este să fii aproape de copii, chiar dacă căsătoria eşuează”.

Cei doi şi-au început relaţia în 2015, după ce Randall, un fotograf profesionist, i-a făcut câteva poze lui Louis, fiul actriţei.

După câteva luni de la întâlnire, Randall s-a mutat în casa lui Bullock, deşi avea propriul său loc. Cuplul şi-a făcut debutul pe covorul roşu la premiera „Our Brand Is Crisis” din Los Angeles.

În viziunea lui Bullock, Randall este bărbatul perfect şi un model pentru copiii săi. Deşi nu s-au căsătorit, cei doi nu exclud posibilitatea ca într-o zi să facă marele pas. Devotamentul lor este de netăgăduit. Randall a devenit cel mai important sprijin al lui Bullock atunci când aceasta şi-a pierdut tatăl, în 2018.

Spre deosebire de actuala poveste, căsătoria lui Bullock cu fostul ei soţ, Jesse James, s-a produs la doi ani de la prima întâlnire. Relaţia a fost una cu suişuri şi coborâşuri. 

Cei doi s-au cunoscut în 2003, iar până în 2005 erau deja  căsătoriţi. Primii ani au fost  fericiţi.

Lucrurile, însă, s-au înrăutăţit când, în 2010, mai multe femei au început să mărturisească că au avut aventuri cu James. Bărbatul şi-a cerut scuze în mod public, dar Bullock nu era pregătită să treacă peste asta. Ea a cerut divorţul în acelaşi an.

În ciuda căsătoriei eşuate, astăzi, câştigătoarea Oscar se bucură de dragostea lui Randall şi îşi cresc copiii împreună. 

Sandra a adoptat doi copii, un băiat, Louis, şi o fată, Laila.Recente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg