Sângele apă s-a făcut! Fraţi care se urăsc de moarte

29 noiembrie, 2017
FotoJet (1) jpeg

Nu se pot suporta reciproc, în ciuda faptului că s-au născut în aceeaşi familie şi s-au avut... ca fraţii în vremurile lor bune. Ce s-a întâmplat cu ei, ce i-a determinat să înceapă războiul unul împotriva celuilalt?

Julia & Eric Roberts

image

A existat o perioadă în viaţa lor, când faimoasa actriţă şi fratele ei s-au înţeles de minune. Însă situaţia s-a schimbat radical din cauza obiceiului lui păcătos… de-a bea fără limită. Tot alcoolismul lui a fost de vină şi pentru destrămarea idilei lui cu mama copilului său, Kelly Cunningham, care i-a dăruit-o pe Emma Roberts.

image

În toată nebunia despărţirii de Kelly, Julia i-a luat partea acesteia şi nu l-a sprijinit pe fratele ei. Mai mult, i-a făcut rost lui Kelly de un avocat bun pentru a primi custodia Emmei. Când a aflat una ca asta, Eric s-a supărat crunt pe sora lui şi, de-atunci, relaţia lor n-a mai fost niciodată cum era pe vremuri. În ciuda aparenţelor că se înţeleg de minune, Eric a declarat, la un moment dat, că nu prea mai are nimic de-a face cu Julia, îşi vorbesc rar şi se întâlnesc şi mai puţin.

Alec & Stephen Baldwin

image

Cei doi fraţi sunt şi-n ziua de azi la cuţite din cauza politicii. Da, da, aţi citit bine. Fraţii Baldwin au ajuns să nu-şi mai vorbească din cauza divergenţelor politice care au început să apară în timpul campaniei electorale din 2016, când Steven s-a declarat mare fan a lui Donald Trump, iar Alec s-a dus chiar la SNL ca să facă glume la adresa preşedintelui ales al SUA. Stephen s-a enervat atât de tare pe fratele lui, încât a declarat, în cadrul emisiunii Fox and Friends, că n-a mai vorbit deloc cu Alec de mai bine de un an.

Jessica & Ashlee Simpson

image

Au trăit, încă de când se ştiu, vieţi foarte asemănătoare, ceea ce nu a fost un lucru benefic relaţiei lor, în sensul că s-a născut o concurenţă nesănătoasă între ele, care a declanşat nişte tensiuni neplăcute între ele. Astfel, amândouă şi-au început cariera muzicală cam în acelaşi timp, după care tot amândouă au lăsat baltă ambiţiile profesionale, pentru a se transforma în nişte casnice care au grijă de soţ şi de copii.

Dar Ashlee n-a lăsat lucrurile aşa, în 2004 revenind pe scena muzicală cu un single pop punk, denumit Shadow, care făcea referire la sora ei în umbra căreia trăia. Cele două surori au îngropat securea războiului abia în momentul în care părinţii lor s-au despărţit, iar tatăl lor a fost diagnosticat cu cancer la prostată. În prezent, e posibil să se mai înţepe reciproc cu remarci ascuţite, însă încearcă amândouă să menţină situaţia cât mai civilizată cu putinţă.

Madonna & Christopher Ciccone

image

El este un designer de încălţăminte, iar ea… n-are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai mari staruri din lume. Ei, şi de-aici, de la diferenţa uriaşă dintre ei, a luat naştere şi răfuiala care i-a dezbinat. Christopher i-a aplicat lovitura de graţie surorii lui în 2008, când a scos pe piaţă cartea Life with My Sister Madonna, în care a spus lucrurilor pe nume despre viaţa Madonnei din spatele scenei. Individul a mers atât de departe în destăinuirile sale, încât a scris lucruri intime despre familia lor şi a trecut în revistă câţiva dintre foştii iubiţi ai superstarului pop. Chiar anul acesta Christopher a făcut-o pe sora lui “îngrozitoare”, susţinând că Regina Pop a fost cea care l-a alungat pe fratale ei de la Hollywood. Păi şi nu merita?Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg