Sânziana Negru s-a despărţit de iubit: "A fost o relaţie cu foarte multe experienţe"

30 septembrie, 2020
2 sanzi jpg jpeg

Au fost împreună doi ani şi jumătate, dar acum îşi spun Adio! Sânziana Negru renunţă la relaţia cu Bogdan Mustăţea. Fosta iubită a lui Smiley preferă însă să păstreze tăcerea asupra motivelor care au dus la despărţire.

 „Eu nu sunt adepta vorbitului prea mult despre relaţii, despre familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. Am share-uit cu voi anumite lucruri în măsura în care m-am simţit confortabilă, dar pe unele am preferat să le ţin pentru mine, pentru că este mai bine ca mai puţină lume să ştie ce se întâmplă la tine acasă, întotdeauna. Pentru că atât eu cât şi Bogdan ne desfăşuăm munca pe aceste canale, pe social media şi munca noastră s-a îmbinat cu relaţia am simţit nevoia să împărtăşesc următoarele lucruri cu voi. Probabil aţi observat că Bogdan lipseşte de pe Instagtram-ul meu de ceva timp.

Motivul este cel la care s-a gândit mai multă lume şi anume că ne-am despărţit. Am decis amândoi acum câteva săptămâni că e decizia corectă pentu noi, în momentul de faţă. N-am să intru în detaliile motivelor, pentru că astea ne privesc doar pe noi doi şi atât.Am vrut, în primul rând, să scap de presiunea asta de a şti doar eu. A fost o relaţie cu foarte multe experienţe, experienţe pe care noi le-am trăit împreună şi pe care le-am împărtăşit aici cu voi. Probabil mulţi dintre voi empatizaţi cu noi şi cu ce am format noi în ultimii doi ani şi jumătate”, a spus Sânziana pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (1) jpg