Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis s-au reunit pentru continuarea serialului de mega-succes ”Totul despre sex”

15 iunie, 2021
1 sex and city jpg jpeg

”Totul despre sex” va avea o continuare, este confirmarea oficială a postul HBO Max. Iată ce se ştie până acum.

Sarah Jessica Parker a încărcat deja o fotografie cu ele trei pe profilul său de Instagram şi a scris: ”Împreună din nou. Ne pregătim de primele episoade. Suntem înconjurate de prieteni şi noi membri, ne completăm ca o îngheţată cu mai multe arome.”

Serialul se va numi ” And Just Like That…”, iar Carrie, Miranda şi Charlotte îşi vor continua dilemele urbane zilnice, însă cu o altă perspectivă: de femei mature.

Acum vor reprezenta categoria femeilor de 50 de ani, după ce în ”Sex and the city” erau ambasadoarele tinerelor de 30 de ani.

Într-un interviu acordat Vanity Fair de Sarah Jessica Parker în ianuarie, ea spunea: ”Vom dezvălui situaţia lui Carrie: ce face ea acum? Mai scrie? Sau oare s-a apucat de podcast-uri? A mai scris cărţi? Ce înseamnă moda pentru ea acum? Cum s-au schimbat prieteniile, cercul de cunoştinţe s-a extins? Asta vom afla.”

De asemenea, le vom descoperi pe Miranda şi Charlotte în calitate de mame de adolescenţi, dar şi cum pandemia de COVID a afectat scenariul.

Marea absentă a serialului este personajul Samantha, interpretat de Kim Catrall, despre care s-a zvonit că ar avea neînţelegeri cu SJP. Directorul HBO Casey Bloys chiar a confirmat felul în care Samantha dispare din scenariu: ”Întocmai ca în viaţa reală, oamenii vin şi pleacă”, a spus el într-un interviu TVLine.

Marea surpriză este că vom revedea totuşi alte personaje din trecut, inclusiv pe Big, marea iubire a lui Carrie, interpretat de Chris Noth.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg