Sarah Jessica Parker, forțată să închidă magazinul. Își ia adio de la marca de pantofi SJP

22 august, 2024

După zece ani de activitate, actrița a anunțat închiderea definitivă a mărcii sale de pantofi. Ultimul magazin va rămâne deschis până la 25 august, iar pentru o perioadă de timp va mai fi posibil să cumpărați online.

SJP collection   Instagram jpg

Nimic nu durează la nesfârșit, nici măcar pentru Sarah Jessica Parker, care a anunțat închiderea iminentă a brandului său de încălțăminte, lansat în 2014 și devenit celebru pentru pantofii săi colorați și vibranți. „După zece ani plini de culoare, SJP by Sarah Jessica Parker a luat decizia dificilă de a-și închide porțile în această toamnă”, se arată în declarația brandului. „Echipa SJP Collection ar dori să își exprime recunoștința față de clienții și susținătorii săi fideli, precum și față de toți cei cu care a lucrat”.

Ultimul magazin al lui Carrie Bradshaw din Sex and the City, situat pe 385 Bleecker Street din New York, se va închide pe 25 august, dar va fi încă posibil să faceți cumpărături online.

Este sfârșitul unui vis care a început în urmă cu peste 10 ani datorită unui parteneriat cu George Malkemus III, cel care l-a făcut pe Manolo Blahnik atât de popular, nu doar în SUA, ci în întreaga lume. O colaborare care a continuat până la moartea prematură a antreprenorului, la vârsta de 67 de ani, în 2021. Anterior, Sarah Jessica Parker a avut buticuri la Seaport în New York, precum și pe West 54th Street, care s-a deschis în timpul COVID și apoi s-a mutat în locația sa actuală de pe Bleecker Street (nu departe de apartamentul omului care a făcut-o celebră pe Sarah Jessica Parker).

De-a lungul anilor, pantofii, cunoscuți pentru catarame strălucitoare, piele lăcuită și detalii amuzante, cum ar fi „Hello” sau alte mesaje gravate pe tocuri, au fost adesea purtați de actriță pe covoarele roșii și au apărut chiar și în serialul „And Just Like That”... (sub eticheta fictivă Duchess Gardini).

Deocamdată, nu a fost anunțată o dată precisă pentru sfârșitul definitiv al afacerii. Cu doar o lună în urmă (la începutul lunii august), a fost prezentată noua colecție Autumn 2024, care presupunem că va fi ultima. Deci, colecționarii de nostalgii să fie atenți...

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg