Sarah Jessica Parker rupe tăcerea. Ce are de spus despre conflictul cu Kim Cattrall

15 februarie, 2018
Kim Catrall and Sarah Jessica Parker Prove The Rumors Wrong! jpeg

Se pare că divergenţele dintre cele două staruri sunt vechi de câţiva ani, deşi nu se cunoaşte adevăratul motiv din cauza căruia Sarah Jessica Parker şi colega sa din serialul „Sex and the City”, Kim Cattrall, au ajuns la cuţite. Mai mult, Kim a refuzat să participe la filmările pentru noul sezon al serialului şi chiar i-a răspuns tăios colegei sale, SJP.

image

Aceasta din urmă i-a trimis un mesaj de condoleanţe pe Instgram în care îşi arăta regretele pentru pierderea suferită de Cattrall care anunţa că fratele său a murit. Cu toate acestea, răspunsul actriţei a fost uimitor:  ”Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tău în aceste clipe tragice, Sarah Jessica Parker!”

Alături de Kim Cattrall.

În ciuda micii răfuieli online, Sarah Jessica Parker insistă că nu "a existat vreo ceartă" între ea şi Cattrall, deşi zvonurile că cele două nu se înţeleg au circulat de mult timp. Kim a abordat recent acest subiect într-un show televizat, descriind relaţia dintre cele două staruri din „Sex and the City” ca fiind "toxică", adăugând că Sarah ar fi putut fi mai "amabilă". Cu toate acestea, în cel mai nou interviu, SJP a respins existenţa vreunei tensiuni: "Este foarte amuzant pentru că nu am vorbit niciodată despre asta, cu excepţia că una dintre noi a fost dezamăgită", a explicat ea. "Dar nu am răspuns niciodată la afirmaţiile pe care Kim le-a făcut în emisiunea lui Piers Morgan, show în care a spus lucruri cu adevărat dureroase pentru mine. Deci nu a fost o ceartă, a fost complet închipuită pentru că eu nu am răspuns vreodată şi nici nu o voi face. A trebuit să spună ce avea nevoie să spună şi acesta este privilegiul ei. "

Săptămâna trecută, lucrurile au luat o întorsătură urâtă când Sarah a fost numită "ipocrită" şi "crudă" de fostul ei co-star după ce şi-a exprimat condoleanţele pentru moartea fratelui lui Kim, Christopher Cattrall. Ea a scris pe Instagram: "Dragă Kim, dragostea şi condoleanţele mele pentru tine şi ai tăi. Dumnezeu să-l ierte pe iubitul tău frate".

Foto: Arhiva OK!



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg