Sarah Jessica Parker şi Chris Noth continuă povestea dintre Carrie şi Mr. Big în serialul ”Just Like That”. Cum arată actorii în prezent, reuniţi după 17 ani

3 august, 2021
1 sarah jessica parker si chris noth 4 jpg jpeg

Carrie s-a întâlnit cu Mr. Big pe platourile de filmare, în continuarea serialului ”Totul despre sex”. Cum arată actorii acum? Nu s-au schimbat foarte mult!

”Totul despre sex” continuă în 2021 şi se numeşte ”Just Like That”. Iar celebrii actori Sarah Jessica Parker şi Chris Noth s-au reîntâlnit, după 17 ani de absenţă a serialului care a făcut istorie.

Celebrul serial care s-a terminat în 2004 va fi continuat acum de o mini-serie care va conţine zece episoade de câte jumătate de oră. Proiectul, care va fi difuzat de HBO Max, le va avea în centru pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, însă Kim Cattrall, interpreta personajului Samantha Jones nu va face parte din peliculă. 

Marea absentă a serialului HBO Max este actriţa Kim Cattrall, care o interpreta pe cea mai lipsită de prejudecăţi dintre cele patru prietene, Samantha.

Însă chiar şi aşa, Carrie, Miranda şi Charlotte îşi vor continua dilemele urbane zilnice, însă cu o altă perspectivă: de femei mature.

Din pozele apărute de la filmări, îi observăm pe cei doi actori că nu s-au schimbat prea mult. Mr. Big este la fel de galant şi elegant, iar Carrie o apariţie, cu obişnuitele sale ţinute top fashion şi pantofii cu toc, obligatoriu.

SJP are 56 de ani, iar Chris Noth 66, însă asta nu îi împiedică să continue povestea dintre Carrie şi Mr. Big.

Într-un interviu pentru Yahoo Finance Live în luna iunie, Noth a recunoscut că a ezitat până a acceptat să joace în continuarea ”Sex and the city”. El a motivat astfel: ”Simţeam că nu mai am ce să aduc nou rolului. Simţeam că era un capitol închis. Însă producătorul Michael Patrick King este un excelent scenarist şi a venit cu câteva idei incredibile. După ce le-am discutat şi am văzut potenţialul rolului, am acceptat de îndată.”

Mr. Big nu este singurul iubit al lui Carrie care continuă povestea. Va apărea şi Aidan, bărbatul cu care a fost la un pas de căsătorie. Aşadar, şi John Corbett pregăteşte surprize, la rândul său.

Cert este că abia aşteptăm să urmărim ”Just like that”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg