Sarcina Ducesei de Cambridge din ce în ce mai vizibilă. Iată cea mai recentă apariţie a sa!

20 noiembrie, 2014
459250052 jpeg

Este o săptămână aglomerată pentru familia regală. În timp ce Prinţul Harry se află într-o călătorie în ţările Arabe şi Prinţul Philip este în Germania, Ducesa de Cambridge îşi îndeplineşte îndatoririle pe plan local. Astfel, după ce a scăpat de starea de greaţă

Este o săptămână aglomerată pentru familia regală. În timp ce Prinţul Harry se află într-o călătorie în ţările Arabe şi Prinţul Philip este în Germania, Ducesa de Cambridge îşi îndeplineşte îndatoririle pe plan local.

Astfel, după ce a scăpat de starea de greaţă şi ameţeală din primele două luni de sarcină, iată că soţia Prinţului William ia parte la tot soiul de evenimente, îndatoriri care întră în atribuţiile sale de Ducesă de Cambridge.

image

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Kate Middleton a fost aseară gazda unui eveniment caritabil dedicat copiilor bolnavi psihic, care a avut loc la Kensington Palace. Intrată deja în a patra lună de sarcină, Ducesa i-a întâmpinat pe invitaţi cu un zâmbet larg, semn că starea de rău a încetat.

image

La acest eveniment, Kate a optat pentru o ţinută inedită, renunţând la rochiile cu care ne-a obişnuit în ultima vreme. Aceasta a purtat o bluză neagră cu mâneci de dantelă, marca Hobbs şi o fustă cu o croială largă, în formă de clopot, semnată de designerul Jenny Packhman. Cureaua neagră din talie i-a evidenţiat şi mai bine burtica deja proieminentă a Ducesei.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg