Sarcini-surpriză! Au devenit mame fără să se ştie măcar că erau gravide!

22 februarie, 2017
astaaaaaaaa jpeg

În loc să-şi strige în gura mare fericirea că urmează să aducă pe lume un copil, aceste mămici au preferat să ascundă sarcina cât mai mult timp posibil şi să păstreze chiar secretă data când au devenit mame.

Zoe Saldana

Cei trei băieţi ai lui Zoe Saldana

Actriţa şi soţul ei Marco Perego au anunţat, pe 18 februarie, extinderea familiei abia după ce cel de-al treilea copil al lor a venit pe lume. “Marco şi cu mine sunt încântaţi până peste cap să împărţăşim cu voi vestea venirii pe lume a fiului nostru Zen”, ne-a uimit Zoe pe toţi pe Instagram. “Suntem peste măsură de binecuvântaţi cu acest nou membru de familie. Trei băieţi, vă daţi seama?! Ooo, băiete!” Micuţul Zoe îi are ca fraţi pe gemenii Cy Aridio şi Bowie Ezio, care au împlinit 2 ani în noiembrie.

Eva Mendes

Eva Mendes şi-a ascuns sarcina cât a putut de mult timp

Nimeni n-a ştiut că frumoasa Eva era însărcinată, actriţa reuşind să-şi ascundă sarcina timp de 7 luni! Nici măcar când a venit pe lume Esmeralda Amada nu au anunţat Mendes sau soţul ei, Ryan Gosling, faptul că au devenit părinţi. Cei de la TMZ au reuşit să facă rost de certificatul de naştere al micuţei şi să facă, astfel, publică vestea cea mare. Iar, a doua oară când au devenit părinţi, cei doi actori au reuşit o performanţă chiar şi mai impresionantă decât prima dată, ţinând secretă sarcina până aproape de momentul naşterii. Din nou TMZ a dat peste certificatul de naştere al fetiţei şi a dat apoi ştirea în exclusivitate.

Keri Russell

Keri Russell şi Matthew Rhys

Un coleg a dat-o de gol pe frumoasa mămică! Ea n-ar fi vrut să trâmbiţeze sarcina ei şi nici măcar naşterea primul ei copil avut cu Matthew Rhys, însă pe Noah Emmerich l-a luat gura pe dinainte şi s-a trezit vorbit la Entertainment Tonight despre cum se chinuie întreaga echipă de filmare să scoată de fiecare dată din cadru burtica de gravidă a lui Keri. Contrar aşteptărilor, presa nu s-a interesat de subiect nici măcar după ce a luat la cunoştinţă faptul că Russell va devenit în curând mamă. Abia când părinţii îşi plimbau liniştiţi copilul în cărucior, prin Brooklyn, a devenit un subiect preferat de paparazzi.

Blake Lively

Ryan Reynolds şi Blake Lively

Soţia lui Ryan Reynolds trecuse şi ea binişor de primul trimestru de sarcină când a anunţat lumea că va deveni mamă. Blake a postat, la un moment dat, o fotografie cu ea mângâindu-şi abdomenul proeminent (ceea ce indica faptul că mai avea puţin şi năştea), ca elogiu adus mamelor din lumea-ntreagă. Page Six a dat în exclusivitate ştirea venirii pe lume a micuţei, cu toate că purtătorul de cuvânt al actriţei a refuzat în mod repetat să comenteze. Reynolds a fost cel care a dezvăluit data exactă când fetiţa lor s-a născut, dar a făcut acest lucru în momentul în care copilul împlinea un an.

Isla Fisher

image

Surprinzător pentru multă lume, dar actriţa şi Sacha Baron Cohen au deja trei copii. La a treia sarcină, de pildă, nu s-a ştiut nimic legat de un viitor membru de familie decât în momentul în care Isla mai avea puţin şi năştea şi, drept urmare, a fost nevoită să se retragă de la filmările pentru Now You See Me 2. Celebra mămică a confirmat vestea abia când nu mai era gravidă şi petrecea de zor la un party, în aprilie 2015.

Adele

Adele, cu fiul ei, Angelo Konecki

Cântăreaţa britanică n-a fost atât de misterioasă ca celelalte mămici din aceată listă, ea anunţând în iunie 2012 că ea şi Simon Konecki vor deveni părinţi. Apoi a dispărut în ceaţă, retrăgându-se din lumina reflectoarelor pe tot restul sarcinii. “Vă rog să ne respectaţi intimitatea în această perioadă specuală”, le-a cerut Adele fanilor şi mai ales presei tabloide. Când a venit pe lume fiul ei, o sursă anonimă a fost cea care a dat vestea mass-media britanice.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}