Sărutul pătimaş dintre Sam Smith şi Brandon Flynn a stârnit glume pe Internet

9 martie, 2018
sam brandon sarut jpeg

Au scandalizat Internetul, după părerea unora, etalându-se în mod ostentativ în ipostaze mult prea intime în spaţiul public,  iar acum cântăreţul Sam Smith şi iubitul său, Brandon Flynn, au ajuns ţinta ironiilor pe Twitter.

image

După orice moment mai puţin obişnuit, Twitter devine platforma cu ajutorul căreia oameni din toată lumea îşi pot spune părerea. Aşa că nu e de mirare că unii dintre utilizatorii platformei le-au luat peste picior pe cele două vedete după sărutul pătimaş din Londra în care parcă se devorau în văzul tuturor.

Formează unul dintre cele mai faimoase cupluri gay de peste Ocean, iar Sam Smith şi Brandon Flynn şi-au asumat de la bun început orientarea homosexuală şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt simpatici împreună şi apreciaţi pentru detaşarea cu care vorbesc despre relaţia lor, dar ceea ce i-a daranjat pe unii dintre fani a fost chiar afişarea în aceste ipostaze mult prea intime. Sam a vorbit recent şi despre momentul sărutului pătimaş din faţa unui magazin din Londra, petrecut luna trecută, comparându-se pe el şi pe iubitul său cu două personaje Disney: "A fost o glumă. Pur şi simplu ne mâncau din priviri (fotografii). Am vrut să facem ceva nebunesc."

via GIPHY

Au fost comparaţi cu două persojane de desena animate, mai exact Ursula şi Ariel din "Mica Sirenă": "El (Brandon,24), arăta ca Ursula care încerca să-i aspire vocea lui Ariel. E atât de jenant!"

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg