Sauvage, parfumul pentru bărbaţi cel mai bine vândut din lume şi cadoul perfect pentru aceştia

19 octombrie, 2021
1 okmagazine ben white yqgjos0ske unsplash jpg jpeg

François Demachy, creatorul acestei legendare sticle cilindrice Dior, explică secretele acestui cocktail de succes lansat în 2015, care a devenit indispensabil în „budoarul” masculin.

Când vine vorba de cadouri pentru un bărbat, un parfum este mereu o alegere sigură. Cu singurul amendament că trebuie să fie un parfum bun, de calitate, care să transmită, totodată, apreciere şi seducţie. Parfumul este darul prin excelenţă. Mai ales într-un an atât de dificil în care vrem să ne înconjurăm de momente speciale şi sentimente personale care ne fac să ne simţim bine.

Parfumul este aliatul nostru cu marea sa putere evocatoare. Ne face să retrăim cele mai fericite amintiri şi ne apropie de cei dragi, făcându-ne să ne simţim mai apropiaţi în ciuda distanţei. O zi de naştere, Crăciunul, onomastica sau Ziua Îndrăgostiţilor, oricare e un moment minunat pentru a oferi parfumuri. Lista celor mai legendare sticle nu dă greş niciodată, mai ales la aceste momente speciale. Creativitatea pieţei şi varietatea enormă de parfumuri care sunt create în fiecare an înseamnă că avem la îndemână o gamă largă de alternative. Va exista întotdeauna o listă lungă de opţiuni. Cu toate acestea, ştiaţi că Sauvage este cel mai bine vândut parfum pentru bărbaţi din întreaga lume? În plus, acest parfum Dior a primit premiul pentru cel mai bun parfum masculin de lux acordat de Academia de parfumuri, o instituţie de prestigiu care promovează şi diseminează cultura şi arta parfumului în societate.

O poveste sălbatică

Împreună cu L'Eau D'Issey, a designerului japonez Issey Miyake, şi Le Male, de Jean Paul Gaultier, în topul iconic al celor mai bine vândute parfumuri se află parfumul pentru bărbaţi Sauvage, semnat de Dior şi lansat în 2015, deşi numele provine dintr-un parfum Dior mai vechi (Eau Sauvage, 1966). Este numărul 1 în categoria masculină din lume. De aceea, exploataţia acestui recipient cilindric, liber şi simplu este atât de extraordinară, deoarece au trecut doar câţiva ani pentru ca această furtună olfactivă să devină un element esenţial în geanta de toaletă pentru bărbaţi.

Creatorul său, parfumierul François Demachy, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Expansion, din Spania, despre secretele acestui parfum enigmatic pentru spaţii deschise. Un „puf” de citrice supradozat şi puternic susţinut de o notă generoasă şi nobilă de chihlimbar, îmbunătăţită de un lemn răşinos Elemi şi liant. Recunoscut printre toţi, a devenit un „icon”, care s-a impus ca un halou în urma sa, devenind autoidentificarea multor bărbaţi. Pentru că uneori se întâmplă să găsim un miros şi să-l facem al nostru. "Pentru a crea Sauvage am pornit de la om. O masculinitate sinceră şi evidentă. Ca imaginea unui om în afara modei, în afara timpului".

Sensul parfumului

Atemporalitatea. Este cheia acestei arome intense şi proaspete. "Cuvântul Sauvage mi-a vorbit imediat. Am avut ideea unei direcţii clare, a unei decizii puternice. A fost o piatră aspră, pe care am cizelat-o şi faţetat-o", mărturiseşte Demachy. Ideologul spune că, pentru a combina această odă adusă naturii, a adunat materii prime alese pentru caracterul lor unic şi, de asemenea, datorită condiţiilor particulare ale cultivării lor. Note condimentate şi foarte puternice. În acest fel, bergamota calabreană, printre alte ingrediente, are calităţi unice.

Idei parfumuri Dior bărbaţi - oferte

"Terroir-ul său special legat de vânturile calde, precum şi metodele de cultivare şi extragere ancestrale, contribuie la dotarea acestuia cu nuanţe şi intensitate deosebite. Un know-how secular inscris într-o experienţă durabilă care permite faţetarea unei bergamote unice şi lucrate de producătorii locali ca o semnătură adaptată pentru Dior".

Cum se aplică?

Potrivit experţilor, idealul este sa vaporizezi la aproximativ 20 de centimetri distanţă. "Este important să nu frecaţi încheieturile, acest gest foarte obişnuit şi util ar putea spune că rupe notele. Nu este indicat să faceţi acest lucru pentru a permite parfumului să-şi dezvolte şi să-şi urmeze ritmurile sale".

Fiecare parfum miroase diferit pentru o persoană din cauza mai multor factori: „pH-ul fiecărui tip de piele, temperatura sau chiar dieta”. Fă-l al tău şi simte că miroase unic şi irepetabil pe tine.

Un upgrade la Sauvage?

Dior a lansat în acest an, 2021, Sauvage Elixir, ca un remake al originalului Dior  Sauvage din 2015. Această ediţie promite o „concentrare extremă” a compoziţiei moderne aromatice-fougere, ideală pentru omul de succes şi distins.

Sauvage Elixir este un parfum de o concentrare extraordinară lansat de casa Dior, în care prospeţimea iconică a lui Sauvage este „îmbătată” cu o inimă de mirodenii, un parfum de lavandă "pe măsură" şi un amestec de esenţe de lemn licoroase, creând un parfum nou şi puternic, distins şi captivant.

François Demachy a creat parfumul Sauvage Elixir ca o licoare cu ingrediente excepţionale. Această concentrare a fost posibilă datorită calităţii excepţionale a materiilor prime: Sauvage Elixir este un parfum la fel de unic şi rar ca o lună roşie pe cerul nopţii.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg