Scandal de proporţii! Logodnicul Mădălinei Ghenea încă o doreşte pe fosta

8 aprilie, 2016
madalina png

În ultimele două-trei luni, Mădălina Ghenea părea îndrăgostită lulea. Modelul român l-a cunoscut pe designerul Philipp Plein,  care în doar câteva săptămâni a făcut-o să spună deja ”Da”. Din păcate pentru ea, designerul pare să aibă alte planuri de viitor, dat fiind faptul că încă o contactează pe fosta.

Discuţia descoperită de Mădălina

La doar câteva zile de când cei doi şi-au jurat iubire veşnică prin două tatuaje cu numele lor, Mădălina Ghenea a descoperit că iubitul său şi-a căutat fosta iubită pe Instagram. Revoltată peste măsură, românca a făcut publică, pe Instagram, discuţia dintre logodnicul ei şi fosta lui, o anume Oxana.

Italianul se pare că încă mai are sentimente pentru femeia cu care a fost o lungă perioadă de timp şi este revoltat că aceasta l-a şters din lista de prieteni. Pentru a se răzbuna pe iubit, Mădălina a postat pe contul ei de Instagram discuţia celor doi.

image

Ulterior, Mădălina a mai postat o imagine pe Instagram care face referire la dezamăgirea pe care i-a provocat-o Philipp. ”Cel mai laş lucru pe care îl poate face un bărbat este să o facă să se îndrăgostească de el fără a avea intenţia de o iubi”. Auch!

Cu tatuajul acoperit

Pesemne Mădălina n-a revenit la sentimente mai bune nici câteva ore mai târziu, dat fiind faptul că în cea mai recentă imagine postată pe Instagram de model, aceasta apare cu tatuajul acoperit. Tatuaj care, după cum ştim, reprezintă numele logodnicului ei. Sau să-i spunem deja fost logodnic?

Philipp Plein şi fosta lui iubită, Oxana Zagumennova, de care designerul s-a despărţit în luna februarie

Mai mult de atât, se pare că Oxana i-a trimis toate mesajele Mădălinei pentru a o pune în temă. Acest lucru ar fi deranjat-o atât de tare pe Mădălina Ghenea, încât a fost nevoie să fie internată în spital.

Dovada că Mădălina a fost internată

foto: instagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg