Scandal în familia Boureanu. Fiica politicianului îl acuză de violenţă VIDEO

12 septembrie, 2016
Boureanu jpeg

Fostul deputat s-a ales cu dosar penal, după ce fiica lui adolescentă a ţipat pe stradă că tatăl ei o omoară.

image

Scandal fără precedent în familia lui Cristian Boureanu! După ce s-au întors dintr-o vacanţă în Statele Unite, la Cascada Niagara, fostul politician şi fiica sa în vârstă de 15 ani au fost surprinşi astăzi în mijlocul unui puternic conflict desfăşurat în plină stradă.

”Mă ia acasa şi mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr din mijlocul străzii, de picioare", striga Ioana Boureanu de pe bancheta din spate a maşinii tatălui ei.

În ajutorul tinerei au sarit jandarmii, care păzeau sediul unei ambasade. Ei au văzut cum Boureanu încerca s-o bage cu forţa pe fiica sa în maşină, aşa că au dat apel către cea mai apropiată secţie de poliţie. Boureanu s-a apărat şi a spus că fiica lui a plecat singură de acasă de sâmbătă şi că are custodie totală.

Escortaţi de jandarmi, atât tatăl, cât şi fata au ajuns la secţia 2 din Capitală, unde au dat explicaţii pentru incidentul provocat. Se pare că Ioana avea şi un smoc de păr smuls de pe cap. La secţie a ajuns şi mama fetei, Irina Boureanu, care ar fi declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o.

Cristian Boureanu şi fosta lui soţie, Irina, au divorţat când Ioana avea 3 ani.

Din primele informaţii, se pare că Boureanu şi-ar fi căutat fiica prin Bucureşti după ce aceasta ar fi plecat sâmbătă spre Constanţa şi n-a mai dat niciun semn. Azi, el şi-a găsit fata şi a vrut să o ducă acasă, moment în care ar fi izbucnit cearta.

Pe de altă parte, Ioanei Boureanu i s-a dus vestea că ar fi o adolescentă rebelă. Mesajele de pe pagina de Facebook pe care sunt publicate fotografii cu ea în diverse ipostaze, sunt elocvente: "Sunt tot ceea ce nu poţi controla" , "Nu îţi mai curg lacrimile pe faţă" , "Nu sunt iubita ta" .

Mai mult, din cele publicate în presa tabloidă, fata ar fi avut probleme în liceul în care învăţa şi chiar s-ar fi pus în discuţie exmatricularea ei.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE