Scandal între co-starurile din „Sex and the City”. SJP şi Kim Cattrall, la cuţite!

12 februarie, 2018
kim sjp jpeg

Cearta dintre ele a pornit acum câţiva ani, iar motivele sunt incerte. N-a ajutat la împăcare nici refuzul, recent, al lui Kim Cattrall de a participa la filmările unui noi sezon ”Sex and the City”. Totuşi, tragedia prin care trece în prezent Kim a făcut ca cearta dintre ea şi SJP să escaladeze rapid.

Kim Cattrall şi SJP, la cuţite de câţiva ani

Acum câteva zile, Kim Cattrall anunţa că fratele său a trecut în nefiinţă. Şi ceea ce părea a fi un moment propice pentru ca fostele ei co-staruri să-i fie aproape şi să îngroape securea războiului s-a transformat chiar în combustibilul care a alimentat acest război dintre co-starurile ”Sex and the city”.

Furioasă, Kim Cattrall a acuzat-o pe SJP că se foloseşte de tragedia prin care trece, deşi între ele nu mai există nicio relaţie. ”Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tău în aceste clipe tragice, Sarah Jessica Parker!”, a scris, public, Kim Cattrall ca urmarea a unui mesaj de condoleanţe primit pe contul de Instagram de la fosta ei colegă de platou, SJP.

Cândva erau bune prietene!

Şi asta nu e tot! Kim şi-a vărsat nervii în public şi a acuzat-o pe SJP de insesibilitate şi falsitate. ”Mama mea m-a întrebat astăzi: <<Când o să te lase SJP, acea ipocrită, în pace?>>. Încercările tale repetate de a mă contacta într-o perioadă atât de nefastă sunt doar o amintire a cât eşti şi ai fost de rea. Permite-mi să fiu foarte clară. (Dacă nu am fost până acum). Nu faci parte din familia  mea. Nu eşti prietena mea. Aşa că-ţi scriu pentru ultima dată pentru a-ţi spune să încetezi să exploatezi tragedia noastră pentru a-ţi reabilita tu imaginea.”, a scris Kim Cattrall, pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, SJP îi lăsase un comentariu lui Kim Cattrall prin care îi spunea condoleanţe. ”Dragă Kim, iubirea şi sprijinul meu către tine şi ai tăi. Şi Dumnezeu să-l ierte pe iubitul tău frate”, era mesajul lăsat în secţiunea de comentarii la postarea lui Kim Cattrall, prin care anunţa trecerea în nefiinţă a fratelui său.

Cele 4 eroine din ”Sex and the city”

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg