Scandal între dive! Ce-o acuză starurile pe Mariah Carey

17 iunie, 2016
ariana mariah jpeg

E o divă şi se comportă ca atare! Dar noi ne-am obişnuit deja cu atitudinea cântăreţei şi nu ne mai uimeşte nimic din ce face.

Demi le-a luat apărarea colegelor de breaslă

Totuşi, Demi Lovato s-a săturat de reacţiile nepotrivite ale artistei faţă de alte colege de breaslă şi a postat pe contul ei de Instagram câteva replici la adresa cântăreţei Mariah Carey! Demi a simţit nevoia să-i ia apărarea Arianei Grande, cântăreaţă la adresa căreia Mariah Carey a avut o reacţie nepotrivită, după ce cele două au fost comparate.

”Mariah este o legendă şi-ncă una foarte talentată, dar e constant arogantă când vine vorba de colege de breaslă. Este urât ceea ce face Mariah, mai ales faţă de Jennifer. Ari n-a făcut nimic greşit (n.r. nu e vinovată că e comparată cu Mariah).”, a declarat Demi.

De altfel, nu este prima dată când Mariah reacţionează aşa vizavi de alte staruri. Ne amintim cu toţii de scandalul veşnic dintre Mariah şi Jennifer Lopez, care a pornit în 2000, după ce Mariah a declarat că nu ştie cine e Jennifer Lopez şi că n-are de ce să vorbească despre ea.

Şi cu Nicki a avut ceva de împărţit

Şi faţă de Nicki Minaj a avut o astfel de reacţie Mariah. După ce au fost co-jurate la American Idol, Mariah a descris acea perioadă ca fiind ”cea mai urâtă experienţă„ din viaţa ei, făcând aluzie la timpul petrecut forţat în compania lui Nicki Minaj.

sursa foto: getty Images, arhivă OKRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg