Scandal între Serena Williams şi Ion Ţiriac: "Este un clovn rasist. Am căutat pe net, să aflu cine este Ţiriac!". Cum a jignit-o românul pe tenismană?

7 ianuarie, 2021
1 serena williams hepta 3785718 jpg jpeg

După ce miliardarul român de 81 de ani i-a declarat jurnalistei Irina Păcurariu că sportiva în vârstă de 39 de ani ar trebui să facă un pas în spate şi să se retragă din tenis, din cauză că nu se mai mişcă uşor pe teren, soţul Serenei William, Alexis Ohanian, a răbufnit pe Twitter.

În plus, în acel interviu, Ion Ţiriac a considerat că retragerea ar fi un act de decenţă, având în vedere vârsta şi greutatea Serenei. ”La această vârstă şi la greutatea pe care o are acum, nu se mişcă la fel de uşor ca în urmă cu 15 ani. Serena a fost un jucător senzaţional. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.”

2 barbati celebri care poarta mustata tiriac jpg jpeg

"Este 2021 şi nimic nu mă împiedică să răspund când un clovn rasist şi sexist se ia de familia mea", a scris soţul Serenei. Ohanian a mai completat că nimeni nu dă doi bani pe ceea ce spune Ţiriac şi că a trebuit să caute pe Google pentru a aflat cine este fostul tenisman român.

3 serena williams gettyimages 1058955688 jpg jpeg

"Se pare că şi fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest clovn", a mai continuat Ohanian. Serena Williams are la activ 23 de titluri de mare şlem, însă, de când a născut-o pe fiica ei, Olympia, în 2017, a mai reuşit să câştige doar un turneu de tenis. Criticat de o planetă întreagă din cauza afirmaţiilor sale legate de greutatea şi vârsta Serenei, Ţiriac a fost apărat de fostul număr 1 Ilie Năstase.

”Dacă nici ceea ce spune domnul Ion Ţiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena, până la urmă, se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că Ion Ţiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt, cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic”, a spus Ilie Năstase pentru TelekomSport.Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg