Scandal! Johnny Depp, acuzat de contabili că e mână largă, după ce i-a dat în judecată

1 februarie, 2017
johnny depp 1457024405 jpeg

Johnny Depp şi-a dat echipa de management în judecată, susţinând că l-a fraudat. Nu mult a durat, aşadar, până ce cei responsabili s-au prezentat în faţa unui tribunal pentru a justifica ”pierderile de milioane de dolari”, de care erau acuzaţi.

Johnny Depp şi-a dat în judecată echipa de management

Joel şi Robert Mandel, cei care se ocupau de finanţele actorului, s-au trezit cu un proces de fraudă pe numele lor. Nevoiţi să explice planul lor de administrare, cei doi bărbaţi au susţinut că acuzaţiile sunt false şi că pierderile se datorează faptului că Johnny este mână largă.

Aceştia au dezvăluit că celebrul actor cheltuie două milioane de dolari pe lună, dintre care 30.000 de dolari sunt daţi numai pe vinul pe care-l consumă Johnny. ”Depp duce o viaţă ultra-extravagantă, ceea ce-l face să să scoată din buzunar chiar şi 2 milioane de dolari pe lună, un stil de viaţă pe care nu şi-l permite”, spune avocatul celor doi fraţi.

Michael Kump, avocatul celor doi, afirmă, în documentele obţinute de TMZ, că singurul vinovat al stării sale financiare este chiar actorul: ”Depp, şi doar Depp, este singurul responsavil pentru orice problemă financiară pe care o are în prezent”.

Potrivit acelor documente obţinute de TMZ, Johnny Depp a cheltuit până acum 75 milioane de dolari pe 14 locuinţe şi 18 milioane pe un iaht. În cheltuielile lui lunare intră  30.000 de dolari pe vin, 200.000 de dolari pe zboruri private, 150.000 de dolari pe securitate, 300.000 pentru cei 40 de angajaţi.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg