Scandal la Curtea Spaniei: Prinţesa Letizia a pozat goală!

13 septembrie, 2010
73libro letizia 300 jpeg

Casa Regală spaniolă îşi trage obloanele la aflarea veştii că soţia viitorului monarh iberic a făcut de ruşine familia, apărând în ipostaze indecente. Trecutul nu foarte cuminte al Letiziei dă bătăi de cap regalităţii spaniole, care nu ştie ce să mai facă să spele ruşinea cu care a fost acoperită.

Casa Regală spaniolă îşi trage obloanele la aflarea veştii că soţia viitorului monarh iberic a făcut de ruşine familia, apărând în ipostaze indecente. Trecutul nu foarte cuminte al Letiziei Ortiz Rocasolano dă bătăi de cap regalităţii spaniole, care nu ştie ce să mai facă să spele ruşinea cu care a fost acoperită.

Considerată drept una dintre cele mai iubite prinţese ale momentului, Letizia a picatvictimă unui fost coleg de breaslă, jurnalistul de investigaţii catalan Isidre Cunill, care a lansat recent pe piaţă biografia „Letizia Ortiz: una republicana en la corte de Juan Carlos I“. Cartea conţine dezvăluiri uluitoare despre viitoarea regină a Spaniei, din tinereţea căreia n-au lipsit scandalurile sexuale, drogurile, fotografiile indecente şi se vorbeşte chiar şi despre un avort.

image

Potrivit lui Isidre Cunill, Letizia „a avut o tinereţe foarte zbuciumată. Pe vremea când era elevă la liceu, ea l-a sedus pe profesorul ei de literatură, Alonso Guerrero Perez, şi a trăit cu el timp de 11 ani. Tot atunci, a fost arestată pentru deţinere de haşiş“. După un prim mariaj eşuat cu profesorul ei, timp în care ar fi făcut şi un avort în Mexic în 1996, Letizia ar fi avut numeroşi admiratori, printre care şi un pictor cubanez, Waldo Saavedra, pentru care a pozat nud la malul mării de mai multe ori. Unul dintre tablouri ar fi fost expus ani de zile într-un local din Mexic, fiind inclus, ulterior, în 1997, pe coperta unui album al formaţiei mexicane Mana. Şi, ca şi cum toate acestea n-ar fi fost de-ajuns, Isidre Cunill vorbeşte despre Letizia ca despre o mare consumatoare de tequila.

Aceste dezvăluiri au fost publicate cu mari emoţii, autorul şi editorii crezând că vor fi împiedicaţi să-şi lanseze cartea pe piaţă, aşa cum s-a întâmplat şi cu biografia scrisă de Alonso Guerrero Perez, primul soţ al Letiziei, care promitea să facă mărturisiri cu privire la viaţa lor de cuplu.

Vădit şocată de toate cele aflate, Casa Regală a refuzat să facă vreo declaraţie în legătura cu biografia care a apărut pe piaţă pe data de 6 septembrie 2010. Mai mult decât atât, relaţiile şi aşa destul de formale dintre regele Juan Carlos şi prinţesa Letizia s-au răcit şi mai mult.

image

Letizia Ortiz Rocasolano s-a căsătorit în cu prinţul Felipe de Asturias pe 22 mai 2004 în catedrala Santa Maria la Real de la Almudena din Madrid şi are doi copii, Leonor (5) şi Sofia (3).

image

Foto: http://www.casareal.esRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg