Scandal monstru la "Ferma" între Brigitte şi Pastramă: "Vreau să uit că te-am cunoscut!"

17 aprilie, 2019
1 dragoste mare in ferma un nou inceput pastrama joaca la doua capete insa pe cine va alege 1 jpg jpeg

Strategiile celor două tabere din "Ferma" au adus noi discuţii între cei doi parteneri, care şi-au aruncat vorbe grele.

Brigitte Năstase este, din nou, în centrul atenţiei, cu un nou scandal, de data aceasta vizavi de comportamentul partenerului său din "Ferma", Florin Pastramă, pe care-l acuză că a trădat-o.

Totul a pornit de la votarea lui Cătălin Moroşanu ca fermier şef, o înţelegere pe care Florin Pastramă ar fi făcut-o cu acesta drept mulţumire că a antrenat-o pe Brigitte Năstase în duelul cu Gianina Ilieş. O înţelegere de care, se pare, fosta soţie a lui Ilie Năstase nu avea habar, dar căreia s-a conformat, de dragul lui.

Tensiunile s-au intensificat după numirea lui Cătălin Zmărăndescu ca fermier al săptămânii, care a câştigat duelul cu Cătălin Moroşanu, căci tabăra Bandiţilor s-a regrupat, fără a o include şi pe Brigitte Năstase în ecuaţie. Ceea ce a înfuriat-o şi mai acerb pe aceasta a fost atitudinea de frondă a lui Pastramă, care a preferat să rămână loial grupului său iniţial şi s-o ţină deoparte pe partenera sa.

Imediat, Brigitte a mers să discute situaţia cu foştii săi aliaţi, cărora le-a spus că "M-a făcut să mă îndrăgostesc de el, ca să vă distrugă pe voi. Cred că era strategia lui să vin de partea lor. M-a fraierit! Eu am fost un om corect. Şi-au bătut joc de mine, m-au făcut şi de râs la TV. Era strategia lor, l-au folosit pe Florin să ne dezbine prin mine, prin omul slab. M-au făcut de râs la toată ţara, am rămas şi fără iubit, şi fără tot."

"Sunt foarte supărată pe mine", a mărturisit Brigitte Năstase la testimoniale. "S-au întâmplat atâtea lucruri care am crezut că sunt frumoase, m-am gândit şi că am notorietate, că a vrut să se asocieze cu mine ca persoană... Nu ştiu, m-am gândit la multe variante."

Furioasă pe partenerul ei, Brigitte a spus despre el că "Nu-i pasă de nimic, că e handicapat" şi a promis că "o iau pe Otilia şi o distrug. Eu le iau pe toate şi le distrug. Le măcelăresc pe toate, şi pe Otniela. M-am ambiţionat în aşa hal, încât inclusiv pe Pastramă îl trimit la duel! Şi-au bătut joc de mine şi râdeau toţi de mine. Toţi stăteau cu spatele la mine şi râdeau de mine, boschetarele astea împuţite".

O nouă discuţie aprinsă a avut loc între cei doi parteneri, Brigitte Năstase spunându-i lui Florin Pastramă că "Tu pentru mine nu mai exişti, pentru cum te-ai purtat cu mine şi cum ai vorbit cu mine şi cum au râs alea de mine. Nu mă cunoşti, băiatule! M-ai pierdut deja astăzi, prin atitudinea pe care ai avut-o! Am nevoie de un bărbat cu coloană, nu de o gâscă. (...) Vrei să plec? Nu plec! Lupt cu toate, le omor. Şi cu tine nu mai am ce să vorbesc! (...) M-am dus şi m-am luptat. Proastele astea aia vomită, aia plânge, aia nu ştiu ce. Uită-te la mâna mea! Am spălat vasele, n-a venit niciuna să mă ajute! Dau numai în oală! (...) Rămâi cu oamenii tăi! Vreau să uit că te-am cunoscut! (...) Tu eşti pervers şi lipsit de curaj! Regret nespus că am crezut în tine. Mi-am deschis sufletul. Îmi pare rău că mi-am deschis sufletul."

"Da, am spus că sunt puturoase şi infatuate, pentru că nu m-au ajutat cu vasele. Ştiau că sunt tăiată la mână şi sunt tăiată foarte adânc", s-a justificat ea la testimoniale. "Eu chiar am nevoie de un bărbat curajos lângă mine!"

Iată şi restul discuţiei lor:Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg