Scandal monstruos în clanul Kardashian! L-a înşelat cu 8 bărbaţi, iar el a răsplătit-o cu bijuterii scumpe

6 iulie, 2017
kim jpeg

E drept că nu s-au făcut cunoscuţi tocmai pentru armonia familiei lor, ci prin intermediul unui video-tape cu Kim în ipostaze XXX. Au urmat câteva nunţi-fulger, o propunere de reality-show şi lucrurile au evoluat atât de mult încât membrii familiei Kardashian au ajuns să trăiască din asta.

Protagoniştii noului scandal

Ei bine, cel mai recent scandal din acest clan îi are în prim-plan pe Rob Kardashian, fratele lui Kim, şi pe Blac Chyna, fosta stripteusă care i-a dat naştere fetiţei lui. Cei doi au iscat un aşa scandal încât toată istoria lor a fost demascată.

Rob a fost cel care a făcut publice mai multe discuţii pe care le-a avut în privat cu Blac Chyna, dezvăluind, astfel, că mama fetiţei lui încerca să scoată cât mai mulţi bani de la el în timp ce, însă, se distra cu alţi bărbaţi în casa pe care acesta a cumpărat-o pentru fiica lui.

image

Nervos şi gelos, Rob a mărturisit că Blac Chyna a întreţinut relaţii sexuale cu alţi 8 bărbaţi în decursul unei luni, timp ce-i dădea speranţe deşarte că va exista o împăcare între ei. Mai mult de atât, Rob a făcut publice câteva fotografii şi filmări în care Blac Chyna fie îşi arăta părţile intime, fie făcea sex cu alţi indivizi, pe care – culmea- chiar aceasta i le-a trimis, din dorinţa de a-l face gelos. ”Hahaha, Chyna tocmai ce mi-a trimis acest video pentru a-mi ura la mulţi ani de 4 iulie. Ce femeie nebună! Vino să petreci timpul cu fiica ta în loc să să faci sex cu mine şi imediat după cu ăsta. Ai nevoie de ajutor”, a fost descrierea postată de Rob la video-ul în care Chyna apare alături de un alt bărbat în ipostaze intime.

image

Iar scandalul nu se opreşte aici! Rob o acuză pe Blac Chyna de imoralitate şi de abuz de droguri, sfătuind-o să-şi facă ordine în viaţă de dragul celor doi copii pe care îi are. ”Această fotografie mi-a trimis-o ieri Chyna. Nu am fost niciodată nerespectuos. Tocmai ce i-am cumpărat o bijuterie de 250.000 de dolari. Această femeie este atât de penibilă şi vulgară încât nu-mi mai pasă de nimic”, şi-a continuat Rob pledoaria.

image

În cele din urmă, fratele mai mic al lui Kim a povestit că primea mereu rugăminţi de la Blac Chyna să-i cumpere droguri sau să plătească anumite facturi, precum întreţinerea casei sau a automobilului. Pe lângă acestea, Rob a dezvăluit că imediat după naşterea fiicei lor, Dream, el a plătit intervenţii chirurgicale pentru ca Blac Chyna să-şi recapete silueta. Desigur, toate aceste postări din mediul online au fost şterse, însă nu atât de rapid încât presa internaţională să nu intre în posesia lor.

image

Blac Chyna a ieşit şi ea la rampă cu o dezvăluire, menţionând că a fost agresată de fostul ei partener de viaţă. ”Rob tu ai făcut toate astea! Tu m-ai bătut şi te-ai comportat că nu s-a întâmplat nimic. Ai ridicat mâna asupra mea! Jur pe copiii mei! Mi s-a spus să-mi ţin gura că eşti un Kardashian”, a replicat fosta stripteusă.

Mda, presupunem că scandalul nu se va opri aici! Cert că – la acest moment – amândoi şi-au şters postările, iar cineva ( cel mai probabil Kim) a plătit cu bani grei pentru ca tot acest scandal să fie îngropat aici.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg