Scandal sexual la nivel înalt! Fiica lui Rudy Giuliani, preferinţe sexuale controversate. Caroline are relaţii intime cu cupluri

8 martie, 2021
2 rud5 jpg jpeg

Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine! Aceasta pare să fie regula pe care o respectă fiica lui Rudy Giuliani, fostul primar al oraşului New York, care a vorbit deschis despre sexul în trei.

Tânăra de 32 de ani a devenit extrem de sinceră într-un articol din revista Vanity Fair. Caroline Rose Giuliani a povestit despre legăturile incendiare pe care le are cu cuplurile. Totul a început după ce s-a alăturat unui site de întâlniri pentru femeile care fac sex cu perechi.

Giuliani a început să experimenteze după ce a rupt relaţia de ani pe care o avea, dar în care mărturiseşte că nu se regăsea, pentru că simţea că lipseşte ceva. După ce s-a despărţit de iubitul ei, Giuliani a recuperat timpul pierdut. A făcut excursii hrănitoare pentru suflet, a mers cu prietenii în deşert şi a “rupt patul cu tone de sex extraordinar”.

 „Când un cuplu mă invită în pat, nu numai că mă alătur conexiunii lor preexistente, ci şi creez una nouă cu ei, iar asta pe baza încrederii pe care mi-o acordă, că voi respecta limitele relaţiei lor’’, mărturiseşte tânăra.

Caroline a vorbit fără ocolişuri şi despre relaţia cu Oliver şi Isabella. "La un moment dat, Oliver şi cu mine am făcut sex în timp ce Isabella a urmărit - în mod activ.

„Multe aspecte ale întâlnirii au fost plăcute şi distractive, dar cea mai captivantă senzaţie a fost să simt dragostea palpabilă a lui Oliver pentru Isabella, dorinţa sa de a o îndeplini’’.

Caroline admite că s-a crezut bisexuală de când se ştie. „Vreau să trăiesc într-o lume în care să vorbim despre sex la fel de confortabil precum vorbim despre mâncare sau vreme”, a precizat ea. "Datorită deschiderii mele cu privire la acest subiect, prietenii virtuali mi-au mărturisit secrete împovărătoare despre sexualitatea lor.

Am capacitatea de le oferi oamenilor spaţiu, pentru ca ei să îşi împărtăşească experienţele reprimate, deoarece cred că acesta este un pas esenţial în combaterea ruşinii toxice pe care societatea noastră o perpetuează".

În trecut, Giuliani şi-a exprimat sprijinul faţă de preşedintele Joe Biden, în ciuda faptului că tatăl ei este avocatul personal al fostului preşedinte Donald Trump.

Rudy Giuliani nu a comentat public declaraţiile fiicei sale din Vanity Fair.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg