Scandal şi după moartea lui Robin Williams: văduva, în război cu copiii lui

3 februarie, 2015
robin williams si copiii jpeg

Chiar şi la jumătate de an de la decesul neaşteptat şi atât de regretat al marelui actor cu zâmbetul perpetuu pe buze, liniştea este departe de-a se fi aşezat în casa şi familia sa. Mai ales când în urma sa, Robin Williams a lăsat o avere şi o casă

Chiar şi la jumătate de an de la decesul neaşteptat şi atât de regretat al marelui actor cu zâmbetul perpetuu pe buze, liniştea este departe de-a se fi aşezat în casa şi familia sa. Mai ales când în urma sa, Robin Williams a lăsat o avere şi o casă somptuoasă în urmă. Iar scandalul pare să fie atât de urât, că s-a ajuns şi la tribunal.

Văduva sa, Susan Schneider, susţine că cei trei copii ai starului decedat la 63 de ani ar fi sustras anumite lucruri ce aparţineau acestuia, la câteva zile după moartea lui, fără să-i fi spus şi ei. Zak, Zelda şi Cody – cei trei copii, susţin pe de altă parte că Susan este cea care încearcă să scoată bani de pe urma testamentului lui Robin, manipulând limbajul pentru a fi în beneficiul acesteia.

image

Surse citate de „TMZ” spun că Susan, cu care Robin s-a căsătorit în 2011, nu ar mai fi lăsat copiii să intre în casa lui după moartea acestuia, însă testamentul său scrie negru pe alb că lasă totul – lucrurile personale, Oscarul pentru “Good Will Hunting”, alte obiecte de film, cărţi etc. copiilor săi. Pe de altă parte, Susan ar cere anumite obiecte denumite general “bijuterii” în testament, de aici şi conflictul familiei.

Zak (31), fiul lui Robin Williams cu prima soţie, Valerie Velardi, Zelda (25) şi Cody (23), copiii cu a doua soţie, Marsha Garces Williams, vor continua în instanţă să dovedească cum văduva tatălui lor încearcă să “redefinească” testamentul “după bunul ei plac”.

Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare pe 11 august 2014, la 63 de ani, cel mai probabil influenţat de depresia de care suferea de mulţi ani.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg