Scandalul continuă la „Insula iubirii“! De ce se ceartă Bianca cu Nico şi Maria? Ispitele fac lumină în acest caz

12 iunie, 2019
1 maria bianca nico scandal jpg jpeg

Nu mai este niciun secret că Nico şi Bianca, două dintre ispitele de la „Insula iubirii“, s-au certat în urmă cu mai multe zile, însă acum în acest scandal este implicată şi Maria, o altă vedetă de la celebra emisiune difuzată de Antena 1.

Deşi Bianca şi Nico afirmă că s-au împăcat, pare că ele încă sunt „la cuţite“ şi nu reuşesc să se înţeleagă. În această săptămână, ele au intrat din nou în nişte discuţii în contradictoriu, iar scandalul în care este implicată şi Maria a luat proporţii la „Xtra Night Show“.

Invitate în platoul emisiunii de la Antena 1, Nico şi Maria au avut un schimb de replici cu Bianca, ispită ce intrase în direct de acasă.

„Noi, ispitele feminine şi masculine, am fost invitate la un eveniment în Timişoara, unde ni s-a dat o anume sumă de bani pentru a promova clubul. După eveniment, băieţii au plecat în oraş, iar mangerul a venit la mine, la camera de la hotel, unde eu eram cazată cu prietena mea, nu eram singură. Şi tot se dădea la mine. Eu am făcut pe proasta, că îmi era ruşine să îi zic ceva. Şi, la un moment dat, mi-a spus direct: «Zi-mi cât vrei să-ţi dau, că oricum mi-a zis Bianca ce faci tu. Mi-a zis că eşti escort şi că ea are prieteni care te vizitează lunar»“, a spus Nico în emisiunea lui Capatos.

„Noi, după ce am aflat, nu ne-am certat cu ea că a inventat lucruri. Am întrebat-o însă de ce a încercat să ne strice imaginea. A spus că nu e adevărat şi a început să se jure pe tatăl ei mort. Dar nu am crezut-o, pentru că băiatul ăla avea nişte dovezi. Nicoleta a venit la mine în cameră şi mi-a zis ce a păţit“, a afirmat Maria.

Apoi, cele două ispite din platou au afirmat că Bianca s-a supărat pe ele pentru că fostul ei iubit a încercat, fără succes, să le cucerească, în timp ce Bianca a afirmat că fostul iubit al Mariei a încercat să o cucerească pe ea.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}