Scandalul continuă! Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală

12 septembrie, 2022
ric6 jpg

Ricky Martin e din nou acuzat de agresiune sexuală. Plângerea a fost depusă vineri, în San Juan, Puerto Rico, după ce cântărețul și-a dat în judecată nepotul pentru 20 de milioane de dolari (17,4 milioane de lire sterline) din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut, conform cărora au avut o relație sexuală.

Cel mai recent dosar a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al poliției din San Juan.

Deși detaliile plângerii nu sunt publice din cauza naturii sale, o sursă neautorizată să vorbească despre caz a declarat pentru AP că ar fi vorba tot de nepotul lui Martin, Dennis Yadiel Sánchez Martin.

Într-o declarație obținută de Deadline , echipa juridică a lui Martin a negat cu înverșunare acuzațiile: „Aceste afirmații sunt extrem de ofensatoare și nu au legătură cu realitatea. Când acest bărbat a făcut anterior acuzații similare, cazul său legal a trebuit să fie retras – nu în ultimul rând pentru că el însuși a recunoscut sub jurământ că Ricky Martin nu l-a agresat niciodată”.

„Acum, după ce a fost dat în judecată, încearcă să-și răspândească din nou minciunile. Mass-media ar trebui să ]nceteze să îi ofere acestui individ profund tulburat oxigenul publicității și să îi permită să obțină ajutorul de care are atât de clar nevoie”, susține avocatul său, José Andréu-Fuentes.

Martin, în vârstă de 50 de ani, a negat cu vehemență acuzațiile, iar avocatul nepotului său a cerut ulterior retragerea ordinului de restricție , acordat de un judecător din Puerto Rico. 

Martin a recunoscut că acest scandal i-a afectat viața și l-a dat în judecată pe nepotul său pentru extorcare, persecuție rău intenționată și abuz. 



Recente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg