Scandalul Woody Allen: fiul lui e, de fapt, copilul biologic al lui Sinatra?

10 februarie, 2014

La această concluzie pare să fi ajuns şi cineastul, după ce ani de zile s-au făcut tot felul de speculaţii pe seama paternităţii fiului lui Mia Farrow. Dar cine este, până la urmă, tatăl lui Ronan?

La această concluzie pare să fi ajuns şi cineastul, după ce ani de zile s-au făcut tot felul de speculaţii pe seama paternităţii fiului lui Mia Farrow. Dar cine este, până la urmă, tatăl lui Ronan?

Woody Allen crede că Ronan, fiul lui biologic cu Mia Farrow, ar putea fi de fapt copilul lui Sinatra. Şi adevărul e că asemănarea izbitoare cu legenda muzicii americane dă, cel puţin, de gândit.

Într-un editorial publicat în ziarul The New York Times, Woody Allen a spus că acuzaţiile de agresiune sexuală, formulate împotriva sa de una dintre fiicele lui adoptive, Dylan Allen, sunt "absurde"şi rezultatul luptei înverşunate pentru custodia copiilor, pe care a dus-o cu fosta sa parteneră de viaţă, actriţa Mia Farrow.

Potrivit dailymail.co.uk, în acest editorial care are forma unei scrisori deschise, Woody Allen face o paranteză pentru a pune în discuţie "integritatea şi onestitatea" fostei sale partenere de viaţă, aducând în discuţie afirmaţiile acesteia din 2013, potrivit cărora Ronan Farrow, considerat copilul biologic al cuplului, ar putea fi de fapt fiul lui Frank Sinatra.

Întrebată într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în 2013 dacă Ronan, singurul ei copil biologic pe care l-a născut în timp ce avea o relaţie cu Woody Allen, ar putea fi copilul lui Sinatra, actriţa americană a răspuns: "Da, este posibil".

Mia Farrow, care are patru copii biologici şi 11 adoptaţi în timpul relaţiilor sale cu Andre Prévin şi cu regizorul Woody Allen, a dezvăluit, în interviul respectiv, că Frank Sinatra, cu care a fost căsătorită între anii 1966 şi 1968, a fost marea iubire a vieţii sale şi că a continuat să facă dragoste cu celebrul cântăreţ mulţi ani după divorţul lor.

Astfel, Woody Allen se întreabă retoric în scrisoarea sa publicată în The New York Times dacă Ronan, acum în vârstă de 26 de ani, este fiul lui sau al lui Frank Sinatra, invocând asemănarea frapantă a lui Ronan - blond şi cu ochii albaştri - cu celebrul cântăreţ.

"Fac o scurtă paranteză în legătură cu situaţia lui Ronan. Este fiul meu sau, după cum sugerează Mia, al lui Frank Sinatra? Sigur, seamănă mult cu Frank, cu ochii aceia albaştri şi prin trăsăturile faciale, dar dacă e aşa, ce înţelegem de aici? Că în timpul audierii pentru custodie, Mia a minţit sub jurământ şi afirmând în mod fals ca Ronan este fiul nostru?", spune Woody Allen.

Faptul că Mia Farrow ar fi putut minţi sub jurământ pentru a obţine custodia copiilor, după separarea cuplului, nu face decât să susţină argumentul principal adus de Woody Allen în favoarea sa, conform căruia actriţa ar fi influenţat-o pe fiica lor adoptivă să îl acuze, în mod fals, de agresiune sexuală.

Nu numai atât, Woody Allen ia poziţie public faţă de posibilitatea ca Ronan să nu fie fiul său, afirmând că acest lucru arată faptul că, în toţi acei ani, Mia Farrow "avea relaţii intime secrete cu el (Sinatra, n.r.)". "Fără a pune la socoteală toţi banii pe care i-am plătit pentru pensia alimentară a copilului. Plăteam pentru fiul lui Frank? Din nou, aş dori să atrag atenţia asupra integrităţii şi onestităţii unei persoane care îşi trăieşte viaţa într-un asemenea mod", mai spune Woody Allen.

Pe de altă parte, Woody Allen susţine că scrisoarea deschisă publicată pe 1 februarie de Dylan Farrow pe blogul ziarului The New York Times include "înflorituri creative care par să fi apărut ca prin farmec în timpul înstrăinării noastre, ce durează de 21 de ani", adăugând că încă îşi iubeşte fiica şi doreşte să facă parte din viaţa acesteia.

Cineastul, în vârstă de 78 de ani, a precizat că nu va face alte declaraţii referitoare la acuzaţiile de agresiune sexuală, formulate de Dylan. "Acest articol exprimă opinia mea definitivă asupra întregii chestiuni şi nimeni nu va mai răspunde în numele meu la orice alte comentarii legate de acest subiect", a spus regizorul.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}