Scandalurile copiilor de la Casa Albă: secretele familiilor prezidenţiale

8 august, 2016
Drunk Jenna Bush jpeg

Credeaţi că puştii celei mai puternice familii din stat sunt uşă de biserică, tocmai pentru a respecta imaginea perfectă la Casa Albă? Nu e cazul multora...

Malia, în stânga

Malia Obama

Cel mai recent exemplu este al Maliei Obama – fata cea mică a preşedintelui Americii, care la 18 ani a fost “prinsă” purtându-se ca orice adolescentă sătulă de rigorile impuse: ca o rebelă. Filmarea a surprins-o pe fiica lui Barack şi-a lui Michelle Obama dănţuind lasciv şi făcând twerking la un festival de muzică, într-o bustieră şi pantaloni scurţi – departe de imaginea de fetiţă cuminte de la Casa Albă. Şi nu a fost prima ei escapadă…

La festival, dansând din posterior

Jenna Bush

Jenna Bush la nunta ei

Fata lui George W. Bush a recunoscut că nu s-a supus regulilor Casei Albe cât timp tatăl ei a fost preşedintele Americii. Jenna (34), care acum este căsătorită şi are doi copii, a povestit la Watch What Happens Live acum doi ani: “Evident mi-a fost foarte greu când tata era preşedinte, dar şi un privilegiu.  (…). Poate c-a fost şi un sărut pe acoperiş”.

Surorile Bush, tatăl şi bunicul lor

Jenna (acum numită Jenna Hager, după căsătorie) a fost chemată la tribunal pentru că a consumat alcool  (bere) când încă era minoră, în iunie 2001, în Austin, Texas.  Pedeapsa a fost 8 ore în folosul comunităţii şi cursuri despre pericolele consumului de alcool. Săptămâni mai târziu, ea şi sora geamănă, Barbara, au fost prinse din nou cumpărând alcool cu acte de identitate false.

Jenna Bush, beată criţă în anii 2000, la o petrecere în facultate

Chelsea Clinton

Bineînţeles că şi fiica lui Hillary şi-a lui Bill Clinton a avut parte de ceva scandal la Casa Albă, dar indirect. Din fericire pentru ea, a avut o reputaţie de copil cuminte cât timp tatăl ei a fost preşedinte, dar familia, însă, este şi-acum subiect de tabloide privind infidelităţile tatălui ei, răzbunările mamei sale şi chiar ea a fost la mijloc.

Caseta de sus anunţă subiectul Clinton în paginile ziarului

Aparent, cei de la The National Enquirer au sugerat că Chelsea nu este copilul biologic al lui Bill Clinton şi au făcut rost de nişte probe de ADN  ale acesteia şi ale fostului partener al lui Hillary, avocatul Webb Hubbell. Rezultatele ar fi fost “neconcludente”, “asta nu exclude posibilitatea” ca tatăl lui Chelsea să fie Webb.

Hillary, Chelsea şi Bill

John F. Kennedy Jr.

John Kennedy Jr. & Carolyn Besset

Fiul celebrului fost preşedinte al SUA (JFK) a fost însurat cu Carolyn Besset – o căsnicie care a părut şi ea blestemată, precum întregul clan Kennedy.  Un mariaj exploziv care s-a încheiat atât de tragic, când cei doi au murit într-un accident aviatic în 1997. Conform unei cărţi controversate despre tragediile care i-au urmărit pe Kennedy, The Kennedy Curse: Why Tragedy Has Haunted America’s First Family for 150 Years, nevasta lui JFK Jr. priza cocaină şi era foarte violentă, dorind şi divorţul de fiul preşedintelui cu 2 zile înainte să se prăbuşească cu avionul.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg