Scandalurile l-au distrus! Woody Allen și-ar putea anunța retragerea

30 iunie, 2022
allen jpg

Scandalurile sexuale i-ar putea pune capăt carierei! Woody Allen e la un pas să își anunțe retragerea din lumea filmului.

Woody Allen, în vârstă de 86 de ani, și-a deschis sufletul în fața lui Alec Baldwin, într-un interviu memorabil. Regizorul a recunoscut că mai are în plan un film, apoi s-ar putea depărta de cinematografie.

''O mare parte din entuziasm a dispărut'', a spus Woody Allen, referindu-se la regia de film. ''Când făceam un film, intra în cinematografele din toată ţara. Acum, când faci un film, rulează câteva săptămâni într-un cinematograf, poate şase săptămâni sau patru săptămâni, după care ajunge direct în streaming sau pay-per-view... nu este la fel de plăcut pentru mine'', a mai spus regizorul.

Fiica adoptivă a lui Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat pe Allen că a abuzat-o sexual în copilărie. Regizorul a negat întreaga poveste.

„Îmi amintesc că mama ne-a spus, atât mie cât şi fratelui Ronan, că tati a pozat-o goală pe Soon-Yi . Acesta a fost momentul în care m-am gândit: "Oh, nu sunt doar eu", a spus Dylan, conform documentelor.

Dovezile de abuz asupra copiilor au ajuns la dosar pentru prima dată în timpul despărţirii cuplului, în 1992. Deşi procurorul din Connecticut, Frank Maco, a spus că există o cauză probabilă pentru un caz penal, Alen nu a fost acuzat. Motivul? Maco nu a vrut să o pună pe Dylan ca martoră şi să o traumatizeze.

Allen şi Farrow s-au despărţit în 1992, când actriţa a găsit, în apartamentul fiicei sale adoptive, Soon-Yi, fotografii care o înfăţişau pe aceasta goală. După câte se pare, aventura ar fi început în ultimul ei an de liceul, asta conform declaraţiilor date de menajeră şi de portarul clădirii de la acea vreme.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg