Scandalurile şi controversele anului 2013

29 decembrie, 2013
ron farrow wenn20734359 jpeg

Pentru ei se încheie 12 luni nu tocmai fericite. Poveştile lor vin să ne-arate faţa atât de vulnerabilă a celebrităţilor cu care destinul e de-atâtea ori la fel de amar cum e cu muritorii de rând.

Pentru ei se încheie 12 luni nu tocmai fericite. Poveştile lor vin să ne-arate faţa atât de vulnerabilă a celebrităţilor cu care destinul e de-atâtea ori la fel de amar cum e cu muritorii de rând

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

Un an 2013 foarte greu pentru cei doi. Pe de-o parte, după diagnosticul de cancer, Michael a luptat şi şi-a revenit încet-încet. Dar solicitanta perioadă l-a făcut parcă să-şi piardă simţul penibilului, declarând că a făcut cancer în gât de la sexul oral! Altfel spus, din cauza virusului HPV. O afirmaţie umilitoare pentru soţia sa, oricare ar fi sensul cuvintelor. Asta se întâmpla în iunie. În august, se confirma că starurile deciseseră să „ia o pauză de mariaj“, după ce ieşiseră la iveală şi problemele lui Catherine, care suferă de sindromul maniaco-depresiv. O spirală ameţitoare a anului 2013 pentru cuplul care se află în continuare la răscruce. Michael speră, însă, acum ca soacra sa, Patricia Fair, să-l ajute să se împace mai repede cu Catherine. Iar Patricia e deja impresionată de comportamentul lui: starul îşi vizitează copiii de două ori în fiecare zi, în penthouse-ul din Central Park, pentru a le face micul dejun şi a se uita seara cu ei la televizor.

Paris Jackson

Anul acesta a marcat-o pe viaţă şi pe fiica Megastarului. Depresia a împins-o la gesturi extreme: pe 5 iunie şi-a tăiat venele şi a luat o supradoză de pastile. Paris cedase sub povara procesului despre moartea tatălui său, în cadrul căruia apăruse informaţia că ea şi Prince n-ar fi, de fapt, copiii lui Michael Jackson. Mai mult, neînţelegerile cu familia şi-au spus şi ele cuvântul. Rămâne de văzut ce-i va aduce 2014, dar cele mai recente veşti spun că fata nu va pleca prea curând de la Diamond Ranch Academy (Utah), internatul special pentru adolescenţi cu probleme, unde a fost dusă după incident.

Reese Witherspoon & Jim Toth

Pentru ei, 2013 va rămâne însemnat cu o bilă neagră, după un incident ruşinos: în aprilie, Reese şi soţul au fost traşi pe dreapta pentru că circulau pe banda greşită. Amândoi au fost arestaţi pentru comportament violent şi stare de ebrietate la volan. Mai exact, ea a refuzat să se legitimeze, pe motiv că e vedetă. În vreme ce Jim avea un nivel al alcoolului peste cel admis de lege. Ulterior, Reese a recunoscut că ea şi consortul băuseră cam mult şi şi-a cerut scuze în faţa americanilor, uimiţi de comportamentul blondei atât de cuminţi şi corecte până atunci.

Tom Cruise

Anul acesta l-a supus pe actor unui test dur în rolul de tată. Test pe care publicaţiile „Life&Style” şi „InTouch” au susţinut că l-a pierdut, titrând că Tom a abandonat-o pe Suri, fiica lui şi-a lui Katie Holmes. Actorul s-a văzut nevoit să iasă public, la postul CNN, pentru a nega acuzaţiile cum că-şi neglijează fiica. Scandalul, care i-a afectat grav imaginea, continuă. Şi ar putea avea un deznodământ neaşteptat. Căci Cruise a dat în judecată trustul Bauer Media, deţinătorul celor două publicaţii. Dar avocaţii acestora vor acum s-o cheme ca martoră la proces pe însăşi Katie, cea mai în măsură să vorbească despre absenţa lui Tom din viaţa fiicei lor.

Mia Farrow

La 20 de ani de la procesul Miei Farrow contra lui Woody Allen, care a zguduit Hollywoodul, actriţa revine cu o nouă dezvăluire şocantă despre tumultuoasa ei viaţă de familie. Căsătorită din 1966 în 1968 cu Frank Sinatra, apoi timp de nouă ani cu dirijorul André Previn, Mia a început în 1980 o adevărată epopee cu Woody Allen: o iubire trăită în particular, dar şi pe marele ecran, actriţa jucând în multe dintre filmele lui. Dar despărţirea celor doi a fost un cutremur: nu doar că Mia a descoperit că Woody o înşela cu fiica ei adoptată, Soon-Yi. Mai mult, la procesul pentru custodia copiilor, Farrow l-a acuzat pe Allen că a molestat-o sexual pe Dylan, fata pe care o adoptaseră amândoi. Acum, Mia dă totul peste cap într-un interviu pentru „Vanity Fair”: Ronan Farrow, fiul căruia i-a dat naştere în 1987, în timpul relaţiei cu Woody, ar putea fi al lui Frank Sinatra. Căci el a fost marea ei iubire, cu care a continuat să se vadă chiar şi în timp ce locuia cu Allen! Dar de ce se lasă aşteptat testul ADN?

image

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg