Scarlett Johansson a făcut o pasiune pentru un bucătar chef renumit şi căsătorit

28 martie, 2017
Scarlett Johansson  GettyImages 654523414 jpeg

Recent a intentat divorţul de soţul său francez, Romain Dauriac, şi încă se luptă în instanţă pentru custodia fetiţei sale Rose. Cu toate aceste întâmplări nefavorabile prin care a trecut actriţa în ultima vreme, nimic nu a împiedicat-o să îşi păstreze calmul, frumuseţea şi încrederea în propriile forţe şi să-şi dezvăluie, mai nou, pasiunea pentru doi bărbaţi celebri.

image

În timpul apariţiei sale la emisiunea "The Howard Stern Show", luni seara,  Scarlett Johansson, 32 de ani, a dezvăluit că iubeşte în secret doi bărbaţi celebri, dar şi faptul că a fost refuzată în trecut. Howard i-a adresat întrebarea: "Cine nu ar vrea să fie cu tine!?" Modestă, blonda a răspuns: „Vreau să zic, există un fund pentru fiecare scaun. Sincer, sunt genul căreia îi place Gordon Ramsay,“ l-a luat ea prin surprindere pe prezentator.

Gordon Ramsay vs. Anthony Bourdain.

Scarlett nu prea a avut noroc cu chef-ul bucătar britanic, în vâstă de 50 de ani, pentru că acesta este căsătorit şi trăieşte fericit cu soţia sa Tana, încă din 1996. Există însă şi un al doilea pretendent pe lista actriţei. Ea a făcut o pasiune pentru un alt chef bucătar, mult mai în vârstă, care apare la TV, Anthony Bourdain ( 60 ani).

Oare Romain nu se pricepea deloc la gătit, de s-a despărţit Johansson de el? Starul din "Ghost in the Shell" a depus recent actele de divorţ şi are o fiica în vârstă de trei ani cu Romain Dauriac. Cu toate acestea, actriţa a declarat recent că nu va discuta despre divorţul ei, de dragul fiicei sale.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg