Scarlett Johansson are steaua ei

3 mai, 2012
rtr31j5n jpeg

Aglomeraţie mare ieri în Los Angeles, pe celebrul bulevard al celebrităţilor din Hollywood, unde s-a montat cea de-a 2.470-a placă cu numele starului din „Lost in Translation“.

Actriţa a primit ieri, în cadrul unei ceremonii cu fast, o stea pe celebrul bulevard al celebrităţilor din Hollywood. Aglomeraţie mare ieri în Los Angeles, pe Walk of Fame, unde s-a montat cea de-a 2.470-a placă nominală. Steaua aparţine starului din „Lost in Translation“, actriţa Scarlett Johansson, care, la dezvelirea plăcii, le-a spus celor prezenţi că a fost extrem de surprinsă atunci când a aflat că numele ei va fi trecut pe celebrul bulevard hollywoodian.

image

„Niciodată, în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în această industrie, nu mi-aş fi imaginat că ar fi posibil să primesc o astfel de stea. Nu trece nici o singură zi fără să simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume, pentru faptul că am slujba pe care o iubesc, pentru faptul că sunt angajată pentru a face această meserie, pentru faptul că am fani care îmi permit să fac acest lucru şi pentru faptul că lucrez alături de specialişti şi de actori care sunt cei mai buni din branşă“, a declarat plină de entuziasm ScarJo.

Pentru această ceremonie, blonda a ales să poarte o rochie mulată, în alb şi negru, la care a asortat o pereche de pantofi peep-toe roşii. Ea a fost felicitată de colegul său de platou, Jeremy Renner, alături de care va apărea în noua peliculă.

Scarlett Johansson va putea fi văzută în curând pe marile erane în rolul Văduva Neagră din filmul SF de acţiune „Răzbunătorii/ The Avengers“, care va fi lansat pe 4 mai.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg