Scarlett Johansson, despre partida de sex cu Benicio Del Toro

1 decembrie, 2011

Actriţa a făcut nişte declaraţii surprinzătoare despre mariajul său de aproape trei ani cu starul din Green Lantern şi întâlnirea din lift cu Del Toro

Actriţa a făcut nişte declaraţii surprinzătoare despre mariajul său de aproape trei ani cu starul din Green Lantern şi întâlnirea din lift cu Del Toro

"A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţă", a spus Scarlett despre decizia sa de-a păşi spre altar cu Ryan. "Cred cu tărie că atunci când simţi că trebuie să faci ceva, trebuie să faci acel lucru. Cred foarte tare în instinct. Iar mie mi s-a părut absolut firesc să mă mărit atunci. Şi mi s-a părut un lucru foarte romantic. Aşa a şi fost", a spus Scarlett pentru ediţia americană a revistei Cosmopolitan. "Decizia asta a venit din iubire şi din dorinţa de a a avea un viitor cu cineva şi am fost foarte norocoasă că m-am căsătorit cu cineva care s-a dovedit a fi exact cine credeam eu că este". Până aici pricepeţi ceva? OK, totul e de bine. Să-nţelegem că actriţa îl regretă pe Ryan? Nu chiar.

Scarlett a explicat că mariajul cu actorul de 35 de ani n-a fost deloc uşor. "Cred că nu am fost conştientă de urcuşurile şi coborâşurile care mă aşteptau. Nu am fost pregătită pentru toată această muncă, Amândoi am fost mult prea ocupaţi. Petreceam atât de mult timp departe unul de altul".

Cât priveşte zvonul atât de savuros că Scarlett ar fi făcut sex cu Benicio Del Toro, chiar într-unul dintre lifturile de la hotelul Chateau Marmont, din Hollywood, vedeta a declarat fără ocolişuri: "E cea mai mare tâmpenie. Povestea asta mă va urmări pentru tot restul vieţii. Dacă aţi fost vreodată în acel lift, ştiţi că durează doar trei secunde să urci cu el de la un etaj la altul! Deci e o nebunie curată să scrii aşa ceva!".

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg