Scarlett Johansson renunţă la fidelitate. A avut parte de prea multe dezamăgiri în dragoste

12 martie, 2017
GettyImages 602420196 jpeg

E capabilă să atragă privirile tuturor bărbaţilor din jur. Şi cine spune că ar trebui să le şi refuze avansurile?! Domnilor, una dintre cele mai sexy femei din lume e singură şi deloc speriată de libertate!

Chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, Scarlett Johansson (32) ne-a spulberat orice speranţă că mai pot exista idile pe termen lung. În interviul care va apărea în ediţia din martie-aprilie a revistei Playboy, actriţa a spus răspicat că monogamia nu este naturală. Şi, cum asemenea declaraţie vine după destrămarea celui de-al doilea mariaj al blondinei, concluzia ce urmează e la mintea cocoşului: l-a înşelat pe bietul jurnalist francez Roman Dauriac sau, mai rău, cel care urmează să-i devină fost soţ, imediat ce divorţul va fi încheiat, i-a fost infidel sex simbolului hollywoodian. Indiferent de motivul despărţirii lor, un lucru e limpede: trecutul amoros al vedetei nu face decât să o îndreptăţească pe divă să nu mai dea doi bani pe monogamie.

Scarlett şi Roman au ajuns la divorţ.

Da, Scarlett e superbă şi transpiră sex appeal prin toţi porii şi da, a avut parte de iubiţi faimoşi şi frumoşi, care au apreciat-o cât s-au priceput ei de bine. Dar tocmai pentru că erau şi ei nume la fel de mari în Cetatea Filmului – dacă nu chiar mai mari decât al ei! – una dintre cele mai sexy femei din lume s-a văzut dată la o parte şi înlocuită cu alt exemplar probabil la fel de reuşit. După principiul „Arată-mi o femeie frumoasă ca să îţi arăt un bărbat care s-a săturat de ea“, Sean Penn i-a dat papucii lui Johansson în 2011, deoarece cuceritorul notoriu de la Hollywood nu-şi dorea o relaţie serioasă. De fapt, s-a „păstrat“ pentru Charlize Theron, pe care a şi denumit-o marea dragoste a vieţii lui, şi cine-l poate blama? Că Sean şi Charlize n-au ajuns niciodată în faţa altarului nici măcar nu mai contează. Interesant este tiparul de bărbat sau de relaţie pe care îl preferă iar şi iar Scarlett.

Scarlett şi Sean, o altă idilă fără happy end.

Se pare că Johansson a avut o aventură cu Justin Timberlake în 2007, după ce a apărut în videoclipul cântăreţului, „What Goes Around Comes Around“. Inutil să mai precizăm că, din nou, diva a pierdut în faţa altei femei. Justin a rămas cu Jessica Biel, cu care avea deja o relaţie on-off pe-atunci şi cu care are în prezent un copil şi un mariaj fericit. Un scenariu asemănător s-a petrecut şi în 2003, când actriţa s-a apropiat nepermis de mult de Jude Law, care era cât se putea de implicat într-o idilă cu Sienna Miller. Şi – cum altfel?! – iubita stabilă a învins-o pe iubita de ocazie.

A existat o chimie evidentă între Scarlett şi Jude Law.

Dezamăgirea cea mare a venit, însă, din partea primului ei soţ, Ryan Reynolds. După ani întregi de la divorţul din 2011, a ieşit la iveală adevărata cauza a despărţirii celor doi soţi – infidelitatea lui. Se pare că Ryan şi-a început idila cu Blake Lively (cu care e acum însurat şi are doi copii) încă de pe vremea când era căsătorit cu Scarlett. Degeaba a dat ea vina pe succesul ei profesional, care a cauzat tensiuni în mariajul cu un actor mai puţin cunoscut. Relaţia lui extraconjugală a contribuit mai mult decât orice la opiniile anti-monogamie cu care ne-a uimit recent Johansson. Adevărul e că, după ce experimentezi infidelitatea partenerilor, cum să nu pui la îndoială capacitatea întregii specii umane de-a rămâne fidelă?

Fostul soţ Ryan a înşelat-o cu actuala soţie, Blake Lively.

Foto: Gulliver/ Getty Images/ SplashRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg