Scarry sau sexy? Anul acesta, Hollywoodul a făcut senzaţie de Halloween!

1 noiembrie, 2018
25 000 jpg jpeg

Nici măcar nu se făcuse 31 octombrie când celebrităţile au început să-şi etaleze deja costumele de Halloween. Cine a fost cea mai inspirată vedetă şi cine a dat chix, anul acesta, cu ţinuta purtată?

Încă de weekendul trecut vedetele au făcut paradă de costume super haioase sau sofisticate de-a dreptul. Drept să zic, prea puţini s-au înghesuit să arate înfricoşător anul acesta, nu mă întrebaţi de ce! Dacă e posibil, Victoria Beckham a fost cea care ne-a speriat cel mai mult, cu masca ei... surprinzătoare, iar Robbie Williams şi-a arătat superputerile într-un costum negru şi scarry de... Batman. Mai multe staruri au ales, însă, un look sexy pentru acest an. Mariah Carey a fost asistenta hot, ]n timp ce întregul clan Kardashian a făcut furori cu ţinutele lor sumare, pe care le-au primit chiar de la Victoria's Secret! 

image

Una dintre cele mai reuşite petreceri de Halloween a fost Casamigos Halloween Party, unde s-au prezentat superstaruri precum George Clooney şi Cindy Crawford. Dacă starul din Up in the Air a preferat uniforma de pilot, iar topmodelul anilor ’90 a optat pentru un look mai retro, ei bine, surpriza uneia dintre cele mai tari sărbători americane de peste an a fost nimeni alta decât Rita Ora, care a rupt gura târgului cu transformarea ei în rapperul Post Malone (vezi galeria foto).  

image

În mare contrast a fost Pink, care a preferat să-şi costumeze fiul – pe simpaticul Jameson – în pirat şi ea să arară pe Instagram ca o mimică obişnuită. C’mon, Pink, poţi mult mai mult de-atât! Pentru a contrabalansa, Jerry Seinfeld a fost fenomenal în costumul său de Big Bad Wolf, alături de soţia sa, Jessica, la o petrecere destinată mai mult celor mici. Nici Beyonce n-a avut o ideea rea de Halloween, ea aducându-i un omagiu cântăreţei Toni Braxton.

Kendall Jenner şi-a etalat, cum altfel?!, picioarele nesfârşite, Zoe Kravitz a fost o vampiriţă cât se poate de reuşită, Paris Hilton zău dacă a făcut, de Halloween, notă discordantă faţă de cum se prezintă în public zi de zi, iar Heidi Klum s-a pozat încă de când a început cumpărăturile de Halloween. Dar să nu divulg tot, mai bine urmăriţi imaginile din galeria foto, aveţi ce admira!

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg