Scene de sex emblematice de care actorii s-au ruşinat cel mai mult

5 iulie, 2017
alg love drugs jpg jpeg

Poate că secvenţele în care au apărut dezbrăcaţi pe ecran sau în care au simulat o partidă de sex le-au adus sau crescut notorietatea, însă nu au fost deloc simplu de filmat. Iată ce mărturisesc chiar protagoniştii lor!

Natalie Portman în Lebăda Neagră

image

Câştigătoarea Oscarului cu rolul din acest film şi colega ei de platou, Mila Kunis, au avut o secvenţă foarte fierbinte, în timpul căreia Natalie nu s-a simţit deloc confortabil. De fapt, chiar ea a spus că atunci când are de filmat o astfel de scenă cu cineva care îi este apropiat în viaţa reală devine totul cu atât mai ciudat.

Dar nici Kunis nu a bifat cea mai dificilă secvenţă a filmului fără emoţii. “E greu să filmezi scene de sex. Nu contează dacă eşti prieten sau nu cu persoana respectivă, dacă eşti bărbat sau femeie. Eşti într-o ipostază intimă cu alţi 100 de oameni lângă tine, care te luminează, te repoziţionează, pur şi simplu nu există deloc un confort cât de cât”, a declarat Mila.

Anne Hathaway în Love and Other Drugs

image

Actriţa a avut de tras mai multe astfel de cadre intime cu colegul ei de platou Jake Gyllenhaal, însă nu a fost deloc simplu pentru Anne. “Există acel moment extrem de ruşinos în care trebuie să te dezbraci în faţa străinilor. Trebuie să înţelegeţi că eu sunt o femeie care nici măcar nu merge la plajă în costum de baie, da?”, le-a mărturisit ea celor de la Entertainment Weekly.

A mai reuşit totuşi să se relaxeze doar spre finalul filmărilor. Ce s-a întâmplat atunci? După fiecare dublă, îşi punea halatul pe ea, de ruşine, dar apoi constata că i se lua tot machiajul de pe corp şi era nevoită să mai stea încă 20 de minute ca să-i fie refăcut machiajul. Aşa că a zis că, decât să lungească întreaga filmare atât de mult, mai bine se relaxează şi nu se mai acoperă de fiecare dată în pauze.

Ryan Gosling în Crazy, Stupid, Love

image

Actorul a jucat în prima lui comedie romantică şi a avut mari emoţii din cauza unei secvenţe în care era gol şi purta numai o şosetă care să-i acopere părţile intime. “Vă imaginaţi de ce am fost jenat rău de tot în timpul scenei în care eram dezbrăcat alături de Steve (n.r. Carrell). Dar, dacă tot e să ajungi să-ţi pierzi virginitatea comică, cel mai bine să faci asta cu Steve. El s-a purtat foarte frumos cu mine”, a declarat Ryan.

Sharon Stone în Basic Instinct

image

Scena în care Sharon Stone îşi încrucişează picioarele şi nu poartă lenjerie intimă este una dintre cele mai cunoscute din istoria cinematografică. Dar i-a lăsat actriţei un gust amar în gură. Sharon a povestit ulterior celor de la Playboy că regizorul Paul Verhoeven a convins-o să tragă toată secvenţa fără lenjerie intimă, pentru că oricum nu s-ar vedea nimic, având în vedere că lumina era pusă astfel încât să se întâmple fix asta. Când a văzut filmul, însă, Stone a spus că s-a simţit manipulată şi exploatată.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg