Scene de sex la „Ferma“? Brigitte şi Pastramă au dat frâu liber pasiunii, iar Pro TV a cenzurat imaginile

28 martie, 2019
1 brigitte pastrama main jpg jpeg

Ediţia de miercuri seară a emisiunii „Ferma“ a venit cu imagini care au confirmat ceea ce publicul deja bănuia: Brigitte şi Pastramă încearcă să aibă o relaţie, singurul impediment în calea fericirii lor fiind camerele de filmat.

Show-ul din această săptămână a început fix la fel cum s-a terminat săptămâna trecută: cu Brigitte şi Pastramă împreună în acelaşi pat, cu plapuma trasă peste ei, pentru ca restul concurenţilor să nu vadă ce se întâmplă între ei.

Însă, oricât au vrut să ascundă scenele care erau interzise minorilor, cei doi nu au putut şi au dat frâu liber pasiunii. Cei doi s-au culcat în acelaşi pat, iar tot ce s-a întâmplat între ei a fost cenzurat de Pro TV. „Nu era foarte frig în casă, dar au pus două pături peste ei şi apoi am văzut tot felul de mişcări şi pipăieli. Acum nu ştiu ce se întâmpla acolo, erau mişcări simulate, erau zgomote, erau multe chestii interesante“, a spus Remus, care a fost completat de Diana Belbiţă: „Nu ştiu de ce, dar de afară pare «Ferma Iubirii»“.

9 pastrama brigitte 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
8 brigitte pastrama main jpg jpeg
2 brigitte pastrama 2 jpg jpeg
3 brigitte pastrama 3 jpg jpeg
12 pastrama brigitte jpg jpeg
4 brigitte pastrama 4 jpg jpeg
5 brigitte pastrama 5 jpg jpeg
6 brigitte pastrama 6 jpg jpeg
7 brigitte pastrama 7 jpg jpeg
9 pastrama brigitte 2 jpg jpeg
10 pastrama brigitte 3 jpg jpeg
4 pastrama gol 4 jpg jpeg

Apoi, Florin Pastramă a încercat să facă lumină în acest caz: „Brigitte, şapte ore? E nebună! Eu sunt Florin Pastramă, am fumat multe ca ea. A dormit la mine în braţe. A simţit nevoie de cineva puternic lângă ea şi i-a oferit… Dacă am sufletul bun, nu puteam să refuz. I-am oferit din energia mea pozitivă. Sincer să fiu, mi-a plăcut. De ce să nu? E o femeie frumoasă, o femeie puternică. Bineînţeles, a dormit lângă 52. A pus capul pe el. Normal, a fost plăcere pentru ea să doarmă alături de mine“.

Însă, dacă Pastramă a spus că Brigitte l-a luat în braţe, ea a avut altă variantă: „Florin doarme lângă mine, eu ce să fac, dacă a dormit lângă mine. El ia iniţiativa, pe mine nu mă întreabă dacă vreau. Eu nu m-am plâns, prima dată doar am spus că m-a prostit. Încearcă să mă cucerească“.

3 brigitte pastrama 3 jpg jpeg

Dorind să afle exact ce s-a întâmplat, Otilia şi Geanina l-au întrebat pe Florin Pastramă ce s-a întâmplat, iar acesta a spus că Brigitte este cea care a luat iniţiativa: „A sărit pe mine, eşti nebună? Jur. N-ai văzut aseară cum făcea plapuma? Şi mă gândeam să o refuz, să n-o refuz. A crezut că sunt Cornel, iubitul ei. A pus piciorul pe mine“.