Scene interzise minorilor! Liam Hemsworth se răzbună pe Miley Cyrus cu o blondă sexy, în mijocul străzii

13 octombrie, 2019
1 fotojet 1 jpg jpeg

Dacă credeaţi că numai Miley Cyrus are dreptul să-şi refacă viaţa amoroasă la scurt timp după divorţ, vă înşelaţi! Fostul ei soţ a fost pozat în ipostaze fierbinţi împreună cu o actriţă australiană de numai 22 de ani şi nici că i-a păsat de comentariile care au urmat după episodul lor HOT de pe străzile din NY!

Este un bărbat liber şi face tot ceea ce-şi doreşte după ce a depus actele de divorţ, da? Acest mesaj a fost transmis de Liam Hemsworth cu vârf şi îndesat, mai ales după ce fosta lui soţie, Miley Cyrus, s-a lăsat pozată sărutând ba o femeie, ba un bărbat imediat ce a fost făcut public anunţul divorţului lor.

19602148 7564033 pda happy the aussie actor wasn t afraid to show off his budding a 111 1570818684735 jpg jpeg

Actorul de 29 de ani pare că a trecut cu brio peste despărţirea de Miley şi este acum implicat până peste cap într-o idilă cu Maddison Brown, o actriţă din Australia, care n-are mai mult de 22 de ani. Cuplul cel nou a fost fotografiat într-un moment de mare tandreţe zilele trecute în New York. Imaginile obţinute de Daily Mail fac dovada atracţiei indiscutabile dintre cei doi amorezi.

19601190 7564033 happy hour the pair enjoyed a few drinks at the flower shop bar m 104 1570818610877 jpg jpeg

Cei doi actori au băut câteva pahare la The Flower Shop, după care au ieşit în stradă, unde nu s-au sinchisit de trecători sau paparazzi şi s-au îmbrăţişat nestingheriţi. Maddison l-a sărutat pe obraz pe Liam, iar el a atins-o drăgăstuos pe iubita sa pe posterior.

Hemsworth şi-a etalat sentimentele pentru tânăra actriţă din serialul Dynasty după ce fosta lui parteneră de viaţă s-a afişat, în costum de baie, sărutând-o pe Kaitlynn Carter, fosta soţie a lui Brody Jenner. După acel episod lesbian, Miley a trecut la următoarea ei “victimă”, Cody Simpson, alături de care s-a pozat îmbrăcată sumar.

Blonda cu care se răzbună Liam

fotojet 2 jpg jpeg

Liam şi Miley au fost căsătoriţi timp de 7 luni, iar, înainte de a-şi uni destinele, fuseseră împreună on & off timp de un deceniu. Controversata cântăreaţă şi-a detaliat aventurile post-divorţ atât în public, cât şi pe social media. Nu-i de mirare că fostul ei soţ se lasă acum pozat în ipostaze fierbinţi, în plină stradă, nu?

Liam şi Miley au fost împreună mai bine de 10 ani

gettyimages 1154315996 jpg jpeg

foto - Daily Mail, Instagram, Getty Images