Schimbare radicală de look pentru Gia de la "Insula Iubirii": "Când m-am uitat în oglindă, nu m-am recunoscut!" VIDEO

13 august, 2019
1 gia insula iubirii adi jpg jpeg

Pentru cei mai mulţi concurenţi, Thailanda este locul unui nou început. Pentru Gia a însemnat mai mult decât atât, o redescoperire de sine.

Este una dintre cele mai inteligente, tolerante, educate şi cu bun simţ concurente care au păşit vreodată pe "Insula Iubirii". În cei 10 ani de relaţie cu Bogdan, Gia a mărturisit că şi-a neglijat aspectul fizic. Din fericire, însă, cu ajutorul ispitei Adrian Savin, acest lucru s-a schimbat în Thailanda.

2 gia insula iubirii jpg jpeg

Transformarea a fost unul dintre paşii importanţi realizaţi de Gia, după reanalizarea relaţiei sale cu Bogdan. Echipa de producţie a pus la cale totul: ea a părăsit resortul pentru 48 de ore cu preferatul său de pe insulă şi a avea parte de o schimbare majoră de look.

Acum, Gia este de nerecunoscut! O nouă nuanţă de păr, o nouă coafură şi un alt machiaj au fost suficiente pentru a-i reda concurentei de la "Insula iubirii" încrederea în sine. Fosta iubită a lui Bogdan a resimţit din plin schimbarea şi a primit complimente de la colegii de pe insulă. 

3 gia insula iubirii schimbare de look jpg jpeg

"Schimbarea n-a început de la o vopsea de păr şi un tuns. Schimbarea a început de când am fost în oraş, de când ne-am sărutat şi schimbarea înseamnă fiecare zâmbet al ei şi fiecare moment al ei pe care îl trăieşte şi înlocuieşte fiecare lacrimă vărsată pentru Bogdan", crede Adrian Savin, crede cel care i-a fost alături pe parcursul acestei transformări.

"Sunt foarte mulţumită. E o schimbare pe care mi-am dorit-o de mult. Când m-am uitat în oglindă, nu m-am recunoscut. Nu pot să zic când m-au machiat fetele şi mau aranjat un pic, efectiv mă gândeam că nu sunt eu. Am primit foarte multe complimente, şi de la fete, şi de la băieţi, care m-au făcut să mă simt foarte bine. Cred că mi-au dat şi o anumită doză de încredere în mine. 

Dar chiar dacă noul ei vibe se datorează şi comportamentului ispitei Adrian, Gia n-a fost pregătită să facă o schimbare şi în plan amoros.

"Există această apropiere, chiar există!", recunoaşte ea, "doar mie mi-e mai greu un pic să mă deschid faţă de Adi. El şi-a dorit să ne apropiem oarecum mai mult. Cred că, într-o oarecare măsură, mi-am dorit şi eu. Mi-a furat un sărut-două. Nu pot să spun că nu m-am bucurat, dar nu mă simt încă pregătită".Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate