Schimbare uriașă! Lovitura pe care i-a dat-o Suri tatălui Tom Cruise imediat după ce a împlinit 18 ani

10 mai, 2024

Adolescenta care este fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise era înstrăinată de mult de starul producției ”Misiune Imposibilă”.

Suri Cruise, Profimedia (6) jpg

Proaspăt devenită adultă, Suri face senzație cu ținutele ei stylish prin New York, care mai de care mai interesantă. Recent, a apărut super sexy, în pantaloni scurți. Foarte scurți.

Suri Cruise, Profimedia (8) jpg

Cu căștile pe urechi și telefonul în mână, Suri ignoră complet mediul înconjurător. După cum se vede, seamănă izbitor cu mama sa Katie Holmes și mult prea puțin cu tatăl ei, celebrul Tom Cruise.

O părăpastie imensă s-a creat între ea și actor. Dacă în primii ani de viață era ”prințesa lui”, iar starul era mereu văzut lângă Suri, divorțul de Katie Holmes a făcut-o pe actriță să o țină pe fiica lor cât mai departe de starul ”Misiune Imposibilă”, de teamă să nu o convertească la religia lui scientologică.

Tom Cruise nu s-a luptat să-și recâștige fiica, a cărei adolescență s-a petrecut fără prezența tatălui. Prin lege, actorul a fost obligat să le plătească o pensie alimentară generoasă.

Odată cu împlinirea celor 18 ani, Suri nu va mai avea nici sprijin financiar din partea tatălui. Practic, nu va mai avea nicio legătură cu el.

Drept pentru care, tânăra a luat o decizie neașteptată. Presa scrie că își dorește să își schimbe identitatea și să renunțe la numele Cruise.

În buletin deocamdată are două nume: Suri Cruise.

FotoJet Tom și Suri jpg

Recent însă a jucat într-o piesă de teatru la New York, ”Head Over Heels”. Iar adolescenta a preferat să apară în distribuție cu numele Suri Noelle, Noelle fiind un alt nume al mamei sale.

La spectacol, în timp ce a jucat rolul Philoclea, a fost susținută de mama Katie Holmes și de bunicii săi, Martin și Kathleen.

Suri este îndrăgostită de scenă și părea că le calcă pe urmă părinților săi încă de la 15 ani, când a debutat în filmul Alone Together.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG