Schimbare uriașă! Lovitura pe care i-a dat-o Suri tatălui Tom Cruise imediat după ce a împlinit 18 ani

10 mai, 2024

Adolescenta care este fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise era înstrăinată de mult de starul producției ”Misiune Imposibilă”.

Suri Cruise, Profimedia (6) jpg

Proaspăt devenită adultă, Suri face senzație cu ținutele ei stylish prin New York, care mai de care mai interesantă. Recent, a apărut super sexy, în pantaloni scurți. Foarte scurți.

Suri Cruise, Profimedia (8) jpg

Cu căștile pe urechi și telefonul în mână, Suri ignoră complet mediul înconjurător. După cum se vede, seamănă izbitor cu mama sa Katie Holmes și mult prea puțin cu tatăl ei, celebrul Tom Cruise.

O părăpastie imensă s-a creat între ea și actor. Dacă în primii ani de viață era ”prințesa lui”, iar starul era mereu văzut lângă Suri, divorțul de Katie Holmes a făcut-o pe actriță să o țină pe fiica lor cât mai departe de starul ”Misiune Imposibilă”, de teamă să nu o convertească la religia lui scientologică.

Tom Cruise nu s-a luptat să-și recâștige fiica, a cărei adolescență s-a petrecut fără prezența tatălui. Prin lege, actorul a fost obligat să le plătească o pensie alimentară generoasă.

Odată cu împlinirea celor 18 ani, Suri nu va mai avea nici sprijin financiar din partea tatălui. Practic, nu va mai avea nicio legătură cu el.

Drept pentru care, tânăra a luat o decizie neașteptată. Presa scrie că își dorește să își schimbe identitatea și să renunțe la numele Cruise.

În buletin deocamdată are două nume: Suri Cruise.

FotoJet Tom și Suri jpg

Recent însă a jucat într-o piesă de teatru la New York, ”Head Over Heels”. Iar adolescenta a preferat să apară în distribuție cu numele Suri Noelle, Noelle fiind un alt nume al mamei sale.

La spectacol, în timp ce a jucat rolul Philoclea, a fost susținută de mama Katie Holmes și de bunicii săi, Martin și Kathleen.

Suri este îndrăgostită de scenă și părea că le calcă pe urmă părinților săi încă de la 15 ani, când a debutat în filmul Alone Together.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg