Schimbare uriașă pentru Andreea Marin! Iubitul său a fost numit într-o funcție importantă, va pleca des

11 septembrie, 2023

Mai puțin timp pentru iubire vor avea cei doi. Adrian Brîncoveanu se află în fața unei schimbări uriașe de carieră, iar această schimbare le va aduce mult mai puțin timp pentru a sta împreună. Cuplul lor va da examenul timpului.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg

După mai multe eșecuri în amor și mariaje sfârșite prost, pe strada Andreei Marin a răsărit soarele din 2017, de când formează un cuplu adorabil cu Adrian Brâncoveanu. Fosta Zână a Surprizelor nu a ratat ocazii pe contul său de socializare pentru a-i aduce elogii bărbatului iubit, cu care face o pereche aproape perfectă.

După şase ani de iubire, vedeta de televiziune i-a făcut o declaraţie emoţionantă partenerului său de viaţă, care a împlinit în iulie vârsta de 38 de ani. "Anii trec, zboară ca vântul/ Printre ramuri și-ți șoptesc: “Nu ești singur, un alt suflet/ Ți-e alături.” Te iubesc! La mulţi ani, ecoul meu! ❤️", a scris foarte romantic Andreea Marin în postarea dedicată iubitului său.

Adrian Brâncoveanu se înțelege de minune cu fiica Andreei, cu Violeta și și-a sprijinit iubita în toate acțiunile sale. Ei bine, acum a venit timpul Andreei să-l sprijine pe Adrian Brâncoveanu, aflat în fața unei schimbări uriașe de carieră. Bărbatul, un cunoscut diplomat, a fost numit într-o funcție importantă, care va presupune numeroase călătorii peste hotare.

Guvernul l-a numit vineri pe Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general la Haifa (Israel), potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, publicat de g4media.ro. Adrian Brîncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin, este diplomat de carieră și a ocupat posturi de consul în țări considerate dificile precum Libia și Siria.

„În cadrul ședinței de guvern de vineri, 8 septembrie 2023, a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea domnului Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.

Această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii”, se arată în comunicat.

Momentan, Adrian Brâncoveanu apare pe site-ul MAE în poziția deținută anterior, cea de consul al României în Libia, cu precizarea că Ambasada României în Libia a fost relocată la Tunis din cauza instabilității politice, mai scrie sursa citată.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg